Članki

Zagožen vendarle dobil soglasje za Bolgarijo

Holding Slovenske elektrarne, ki ga vodi Jože Zagožen, je danes prejel soglasje ministrstva za finance za začetek postopka zadolžitve za potrebe nakupa termoelektrarne Rousse v Bolgariji
18.07.2007 16:47
Čas branja: 1 min

Danes je Holding Slovenske elektrarne (HSE) dobil soglasje ministrstva za finance za začetek postopka zadolžitve za potrebe projekta TETO Ruse Bolgarija, so sporčili iz holdinga. O podrobnostih projekta za zdaj ne poročajo.

Kot smo že poročali href="[tukaj" href="https://www.finance.si/184137">tukaj" target=_blank>www.finance.si] je ponudbo za sodelovanje med drugim poslala družba En+, ki je v lasti ruskega oligarha Olega Deripaske, HSE pa ponudila sofinanciranje 49 odstotkov nakupa termoelektrarne Rousse v Bolgariji. Nakup je konec maja ustavilo finančno ministrstvo, ki HSE ni dalo soglasja za zadolžitev, danes pa mu ga je le odobrilo.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.

Preberite tudi:

31.05.2007
30.05.2007
17.05.2007
09.05.2007
20.05.2007
07.06.2007
08.06.2007
14.06.2007
18.07.2007
28.08.2007
FINANCE
Poletni paradoksi, 1. del: Bolgariji trgi zaupajo bolj kot Češki
Finance
Tadej Kotnik Poletni paradoksi, 1. del: Bolgariji trgi zaupajo bolj kot Češki 3

Če poskušamo podatke o gibanju zahtevanih donosov na desetletne državne obveznice Bolgarije, Češke in Slovenije v zadnjih dveh letih malo pavšalno interpretirati v enem stavku, so pred dvema letoma vlagatelji Bolgariji zaupali bistveno manj kot Češki, Slovenija pa je bila nekje vmes, danes pa vlagatelji Bolgariji zaupajo bistveno bolj kot Češki, Slovenija pa pretežno ostaja nekje vmes.

FINANCE
Okolje & energija
Odstopil je generalni direktor Holdinga Slovenske elektrarne
Okolje & energija
Okolje & energijaBorut Hočevar Odstopil je generalni direktor Holdinga Slovenske elektrarne 4

Generalni direktor Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) Matjaž Marovt je odstopil, postopki za imenovanje novega tečejo, so sporočili iz HSE.

FINANCE
Članki
EU bo namenila 220 milijonov evrov za čezmejni prevoz bolnikov s COVID-19 na zdravljenje v drugo članico
Finance
FinanceAlbina Kenda EU bo namenila 220 milijonov evrov za čezmejni prevoz bolnikov s COVID-19 na zdravljenje v drugo članico 2

Po četrtkovem virtualnem vrhu EU o testiranju in cepivih je šefinja evropske komisije Ursula von der Leyen poudarila še, da bo vsaka članica morala pripraviti načrt za cepljenje in da je odločeno, da se bodo cepiva razdelila glede na delež, ki ga imajo članice v skupnem prebivalstvu EU

FINANCE
(Revija Prevozi) Slovenska bitka s kitajskimi zmaji
PRO
Finance
Redakcija Prevozi (Revija Prevozi) Slovenska bitka s kitajskimi zmaji (PRO)

Vabimo vas k brezplačnemu prenosu revije Prevozi.

FINANCE
Manager
Zakaj upravljati trajnostno mobilnost v podjetjih?
OGLAS
Manager
ManagerFinance PR Zakaj upravljati trajnostno mobilnost v podjetjih? (OGLAS)

Trije največji zaposlovalci v škofjeloški industrijski coni Trata (Knauf Insulation d. o. o., LTH Castings d. o. o. in SIBO G. d. o. o) so v sodelovanju z Občino Škofja Loka, Razvojno agencijo Sora ter inštitucijami IPoP - Inštitutom za politike prostora, CIPRO Slovenija in CIPRO International, dobro leto in pol spodbujali zaposlene, da na delo pridejo trajnostno, v sklopu projekta Trata 2.1.