Zasebnost

PAL 2024

Glasujte za finaliste in nam pomagajte izbrati prave zmagovalce izbora PAL 2024

Avto
Oglasno sporočilo

Ste slovensko malo ali srednje podjetje in je vaše poslovanje trajnostno usmerjeno?

Mala in srednja podjetja so temelj evropskega gospodarstva in imajo moč, da s trajnostnim prehodom vplivajo na prihodnost novih generacij, kar smo prepoznali tudi v zavarovalnici Generali.
10.05.2023 04:20
Čas branja: 1 min

Z novim strateškim načrtom smo se zavezali, da bomo s trajnostnim poslovanjem ustvarjali vrednost za stranke, zaposlene, skupnost in okolje. Ker želimo spodbujati trajnostne poslovne prakse in javno razpravo o pomenu trajnostnega delovanja, ki lahko malim in srednjim podjetjem ponudi pomembno priložnost za rast in gospodarski uspeh, smo zagnali strateško pobudo SME EnterPRIZE.

Nagradni natečaj SME EnterPRIZE 2023 nagrajuje vaš model trajnostnega poslovanja

Nagradni natečaj SME EnterPRIZE je za prijave odprt od 17. aprila do 17. maja 2023 in se letos v Sloveniji izvaja prvič. Nagrajuje uspešne trajnostne poslovne prakse in modele slovenskih malih in srednjih podjetij v dveh kategorijah. Zmagovalec vsake kategorije, ki ga bo izbrala strokovna žirija, prejme 10.000 evrov finančne nagrade, drugouvrščeni podjetji pa paket Generalijevih poslovnih zavarovanj. Med slovenskimi zmagovalci bo mednarodna žirija izbrala eno podjetje, ki se bo kot junak trajnosti predstavilo na evropskem dogodku novembra 2023 v Bruslju.


Vsebino omogoča Generali zavarovalnica d.d.