Avto
Oglasno sporočilo

Dobro avtomobilsko zavarovanje zagotavlja več kot le popravilo pločevine

Sodobni vozniki želimo biti varni na cesti in brezskrbni na poti. Zato ni vseeno, kakšno zavarovanje sklenemo za vozilo. Naj poleg vozila in voznika zavaruje tudi sopotnike, naj vključuje avtomobilsko asistenco doma in v tujini, naj omogoča uporabo nadomestnega vozila in nas ščiti, ko povzročimo škodo na drugem vozilu ali drugem premoženju. Prav takšna so zavarovanja Generali zavarovalnice – zanesljiva in hkrati oblikovana po vaši meri.
24.03.2023 08:11
Čas branja: 1 min

Z zanesljivim zavarovanjem so poti prijetnejše

Ker nas avtomobilsko zavarovanje dobesedno spremlja na vsakem kilometru poti, je prav, da izberemo takšno, ki najbolj ustreza vrednosti našega vozila, našemu življenjskemu slogu in pridobljenim prometnim izkušnjam.

Generali ob tem zavarovanje prilagodi izključno željam in potrebam voznika oziroma potrebam družinskih članov, ki vozilo uporabljajo – s fleksibilnim naborom kritij. Enako velja za avtomobilsko asistenco ‒ z različnimi paketi asistenčnih storitev je na vaših poteh na voljo 24 ur na dan in vse dni v letu.

Tudi prvovrstno zavarovanje je lahko ugodno

Kot zvest in zaupanja vreden vseživljenjski partner Generali na najboljši možen način poskrbi tudi za zadovoljstvo strank. Zato ob izpopolnjenih rešitvah ponuja odličen škodni servis in različne ugodnosti. Med drugim družinski AVTO popust ‒ bonus, ki ga ima najbolj varen voznik v družini (do 55-odstotni bonus), se kot družinski popust dodeli drugim vozilom v družini.


Vsebino omogoča Generali zavarovalnica d.d.