Mercedesov orjak, ki ubeži davčni gorjači Mercedesov orjak, ki ubeži davčni gorjači GLE je naslednik razreda ML, ki se uvršča med začetnike premijskih športnih terencev – v najnovejši, četrti generaciji smo ga preizkusili z novim dizelskim strojem, ki nosi oznako GLE 300d; so štirje valji dovolj?
Fordova zmagovalna formula Fordova zmagovalna formula Test ford transit connect furgon L1220 1,5 EcoBlue 88 kW trend – dostavno vozilo leta 2019 po izboru Financ in revije Kamion & Bus.
Audi Q3 sportback: Znana vsebina v izstopajoči obliki Audi Q3 sportback: Znana vsebina v izstopajoči obliki Prvič smo se zapeljali z vročim audijem Q3 sportback. Kako se privlačen audi Q3 sportback primerja z običajnim?
Začetek, vzpon in padec avtosalona IAA v Frankfurtu Začetek, vzpon in padec avtosalona IAA v Frankfurtu Avtomobilski salon s kar 112-letno tradicijo IAA ni bil vselej organiziran v Frankfurtu. Zgodovina, posebnosti in zanimivosti ene največjih avtomobilskih predstav sveta.
Električna Honda s pustim imenom in igrivo vsebino Električna Honda s pustim imenom in igrivo vsebino Retro oblika, kopica domiselnih idej in zelo mestna naravnanost, tudi s skromno baterijo. To je honda s preprostim imenom e.

Avto za 13 milijonov evrov, ki je bil razprodan v hipu

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
 
Čas branja: 3 min
07.09.2019  21:00
Bugatti centodieci je najbolj ekskluzi­ven serijski avto na svetu. Jubilejni superšportnik, ki je nastal ob 110-letnici podjetja, je bil kljub vrtoglavi ceni takoj razprodan.
Avto za 13 milijonov evrov, ki je bil razprodan v hipu
Centodieci je vrhunec Bugattija in tudi vrhunec avtomobilske ponudbe. Za 13 milijonov evrov slovenske cene ponuja »vesoljske« zmogljivosti, ekskluzivnost in redkost. Izdelanih bo le deset vozil, vsa so že prodana.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO. Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

AVTO
Novice
Novice (video) Bugatti naziv najhitrejšega serijskega avta vrnil Volkswagnu 2

Nad doseženim bi bil navdušen pokojni Ferdinand Piech, ki je bil eden izmed glavnih ljudi pri prevzemu in vnovičnem zagonu znamke...

AVTO
Novosti
Novosti Najdražji avto za več kot 16 milijonov evrov v sosednjo Avstrijo? 3

Pri Bugattiju se ne ozirajo na trende. Kar proizvedejo, z lahkoto tudi prodajo, čeprav včasih tudi z izgubo.

AGROBIZ
Novice
Novice Lažja pot za ameriško govedino na trg EU 2

ZDA in EU so v petek podpisale sporazum, ki zadeva ameriški izvoz govedine v EU - vprašanje ostaja, ali je to korak k pomiritvi v...

FINANCE
Članki
Članki Vse, kar ste želeli vedeti o irski varovalki, pa niste imeli koga vprašati 6

Kaj je treba vedeti o velikonočnem sporazumu, ki je na Severno Irsko pred mnogimi leti prinesel politični mir – da bi laže razumeli...

FINANCE
Članki
Članki V Bruslju snujejo načrt za stomilijardni sklad za spodbudo evropskih šampionov 2

Pri Politicu so pridobili vpogled v obsežen nabor možnih pobud, za katere bruseljski uradniki menijo, da bi jih evropska komisija lahko...

FINANCE
Članki
Članki Kako je Trump stresel trge, ker je zaostril odnose s Kitajsko ... in napadel šefa Feda 6

Na ameriškem trgu se je petek, ko bi morali premlevati odlomke iz govora šefa ameriške centralne banke v Jackson Hole, sprevrgel v dan...