Audi Q3 sportback: Znana vsebina v izstopajoči obliki Audi Q3 sportback: Znana vsebina v izstopajoči obliki Prvič smo se zapeljali z vročim audijem Q3 sportback. Kako se privlačen audi Q3 sportback primerja z običajnim?
Začetek, vzpon in padec avtosalona IAA v Frankfurtu Začetek, vzpon in padec avtosalona IAA v Frankfurtu Avtomobilski salon s kar 112-letno tradicijo IAA ni bil vselej organiziran v Frankfurtu. Zgodovina, posebnosti in zanimivosti ene največjih avtomobilskih predstav sveta.
Električna Honda s pustim imenom in igrivo vsebino Električna Honda s pustim imenom in igrivo vsebino Retro oblika, kopica domiselnih idej in zelo mestna naravnanost, tudi s skromno baterijo. To je honda s preprostim imenom e.
Japonec trden kot skala, uporaben kot švicarski nož Japonec trden kot skala, uporaben kot švicarski nož So terenski avtomobili in so manjši tovornjaki, vsak po svoje zmogljivi, uporabni in robustni, a kdor potrebuje fuzijo obeh svetov, se bo gotovo odločil za poltovornjak.
Novi okoljski pritiski na kupce avtov, slovenska vlada se ne zmeni za priporočila EU Novi okoljski pritiski na kupce avtov, slovenska vlada se ne zmeni za priporočila EU Slovenska vlada je zanemarila priporočila EU, da novim meritvam porabe prilagodi obdavčitev avtomobilov. Zato lahko pričakujemo nove podražitve.

BMW 7 in X7: popotovanje po deželi vampirjev, obcestnih jaškov in prelepih gradov

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
testi vozil   dodaj
predstavitve vozil   dodaj
avto   dodaj
BMW dodaj
Dacia dodaj
 
Čas branja: 8 min
13.06.2019  21:00  Dopolnjeno: 14.06.2019 06:40
Z BMW serije 7 in X7 smo prevozili skoraj tisoč kilometrov od romunskega mesta Sibiu, prek Bukarešte in popotovanje končali v bolgarski Sofiji.
BMW 7 in X7: popotovanje po deželi vampirjev, obcestnih jaškov in prelepih gradov
Dvakrat BMW najvišjega razreda - osvežena serija 7 (na desni) in njen brat na visokih nogah - X7.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO. Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

AVTO
Novosti
Novosti Plečati bavarec lovi nove ekscentrike 10

Nekateri so se mu leta 2008 smejali in ga zmerjali z najbolj nesmiselnim avtom na trgu. Ko je dosegel prodajo več kot sto tisoč vozil na...

AVTO
Novosti
Novosti Za volanom novega BMW 7: maska, ki straši tekmece in boža ego lastnikov 11

BMW na Kitajskem proda kar 40 odstotkov vseh serij 7, povprečna starost kupca sedmice je 36 let, Kitajci pa že pregovorno dajo veliko na...

AVTO
BMW razkriva novo serijo 1 in se poslavlja od zadnjega pogona

Krajši, višji, s prednjim pogonom in krajšim medosjem. Za marsikoga se sliši kot korak nazaj, v teoriji in številkah pa nova BMW...

AVTO
Novosti
Novosti BMW s strupenim kvartetom iz steklenice izpustil ujetega duha

Bavarci so razkrili težko pričakovani dirkaški različici kupeja in kabrioleta – razkošne ter hkrati športne serije 8.

AVTO
Novice
Novice Izbrali prvega moža BMW, ki se bo podal v lov na Teslo 1

Novi izvršni direktor bo v skupino prinesel svež zagon za oblikovanje mobilnosti prihodnosti

AVTO
Novosti
Novosti BMW M nove dobe – električen in neavtonomen

Športen, skoraj dirkaški, inteligenten in nič avtonomen – takšen bo BMW M nove dobe

AVTO
Posel
Posel BMW menja vodstvo: orkan v svetu, sapica v Sloveniji 2

Prvi mož BMW je klonil pred izzivi, ki so v zadnjih nekaj leti večji kot prej v 30 letih. Menjava tudi v slovenskem BMW, ki je lani...