Vroča nemka z obilo, prevečkrat spregledane, bencinske romantike Vroča nemka z obilo, prevečkrat spregledane, bencinske romantike Insignia je privlačna in nevsiljiva avtocestna limuzina, ki v marsikaterem pogledu preseneti. Z 1,6 litrskim turbobencinskim motorjem s 147 kilovati (200 konjskimi močmi) ponuja romantično kombinacijo, ki jo danes na žalost kupci prepogosto spregledajo.
Svetovni avto leta 2019: velika zmaga jaguarja I-pacea, kipci še audiju A7, mclarnu 720S in suzukiju jimnyju Svetovni avto leta 2019: velika zmaga jaguarja I-pacea, kipci še audiju A7, mclarnu 720S in suzukiju jimnyju V New Yorku smo danes razglasili že 15. zmagovalce izbora Svetovni avto leta. Največ odličij je prejel jaguar I-pace.
Mercedes, v katerem se bodo vozili tudi milenijci Mercedes, v katerem se bodo vozili tudi milenijci Še ena vroča srebrna puščica s pečatom Roberta Lešnika. CLA je izjemno pomemben mercedes. Kar 70 odstotkov kupcev je novih, mlajših strank, kar tri četrtine teh pa jih ostane zvestih znamki.
Razkošen lexus s 26-palčnim zaslonom le za Azijce Razkošen lexus s 26-palčnim zaslonom le za Azijce Japonski Lexus želi kupcem ponuditi še več prostora in razkošja. To pa je mogoče le v kombijevski zasnovi. Danes je v Šanghaju predstavil prvi enoprostorec LM.

Zaposlenim v BMW-ju letni bonus v višini 9.175 evrov

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
avtomobilska...   dodaj
BMW dodaj
Bonus dodaj
Daimler dodaj
Mercedes-Benz dodaj
 
Čas branja: 1 min
22.03.2019  10:53  Dopolnjeno: 22.03.2019 11:00
Kako se nagrada primerja z ostalimi nemškimi konkurenti? Kdo bo izplačal najvišjo nagrado? Audi, BMW, Mercedes-Benz ali Porsche?
Zaposlenim v BMW-ju letni bonus v višini 9.175 evrov

Obveščaj me o novih člankih:  
avtomobilska industrija   dodaj
BMW dodaj
Bonus dodaj
Daimler dodaj
Mercedes-Benz dodaj

Avtomobilski proizvajalec BMW bo 81 tisoč zaposlenim v Nemčiji, podelil letni bonus v višini 9.175 evrov. Bonus pa bo tako višji, kot pri kolegih iz Daimlerja (Mercedes-Benz) in Audija, dveh tekmecev na nemškem trgu luksuznih avtomobilov, poroča HLN, vendar nižji kot lani, ko so zaposlenim izplačali 9.455 evrov. Višji letni bonus bo podeljelil le Porsche, Stuttgartski proizvajalec športnih in luksuznih avtomobilov, 25 tisoč zaposlenih bo namreč prejelo bonus v višini s 9.700 evrov nagrade.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

Pred kratkim pa smo pisali, kako je turbulentno leto zarezalo v poslovanje BMW. Po osmih rekordnih letih je lani naletel na več ovir v poslovnem okolju. Kljub temu se je skupna prodaja avtomobilov treh premijskih znamk okrepila za 1,1 odstotka na rekordnih 2.490.664 vozil. Prihodki od prodaje skupine so bili v 2018 na ravni rekordnega leta 2017. Znižali so se za manj kot odstotek (0,8 odstotka) na 97,48 milijarde evrov. Dobiček pred davki skupine je zdrsnil za 8,1 odstotka na 9,8 milijarde evrov, kar je še vedno drugi najvišji rezultat v zgodovini podjetja.

Poslovni avto leta 2019

Glasujte za najboljši avto leta v petih kategorijah: službeni, poslovni, managerski, EKO avto in luksuzni terenec.
Glasovanje poteka do 20. maja.

 


Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
Članki Tajni načrt britanske vlade za primer trdega brexita 21

Ker je le še 37 dni do datuma za britanski izstop iz EU, načrta, kako naj bi potekal, pa še ni, se vsi pripravljajo na brexit. Britanski...

TRANS-LOG
Novice
Novice V primeru trdega brexita bi VB ublažila carinski postopek, da se izogne kolonam

Na Otoku je kar nekaj strahu, da bi, če bi Velike Britanije iz Unije izstopila brez dogovora, prišlo do kaotičnih razmer na mejah in bi...

FINANCE
Članki
Članki Le še šest tednov do brexita, načrta še ni ... oznanjen pa je prvi ''brexitovski'' stečaj

Britanska premierka je minuli četrtek doživela še en poraz v britanskem parlamentu, posebno boleč je bil zato, ker so ji ga zadali kar...

FINANCE
Članki
Članki V VB odmeva pravno mnenje, ki ga vidijo kot dokaz proti sporazumu o brexitu 6

Kaj je premierka Mayeva včeraj izposlovala od EU, česa pa ne ... in kaj je iz tega izluščil državni pravobranilec Geoffrey Cox okoli...

FINANCE
Usodno o brexitu: britanski poslanci bodo izbrali – dogovor, odlog ali izstop brez dogovora

Pozor – po britanski zakonodaji trdi brexit ostaja privzeti scenarij, če parlament ne odloči drugače

IZVOZNIKI
Novice
Novice (grafi) Naš največji izvozni trg je Nemčija - kateri pa so njeni?

In kako pomembni trgovinski partnerji Nemčije, ki je za Slovenijo največji izvozni trg, so ZDA, Kitajska in Velika Britanija?

FINANCE
Članki
Članki Evrsko gospodarstvo: rast zgolj zaradi storitev, saj se proizvodnja krči 15

Obseg aktivnosti v evrskih predelovalnih panogah se je februarja skrčil, in to prvič po juniju 2013