Veliki scrambler za neukročene veterane Veliki scrambler za neukročene veterane Vožnja z rumenim scramblerjem 1100 je lahko tako zenovska, da v spominih nanjo meditiraš skozi zimo, še pred začetkom nove sezone pa z veseljem cesti ukradeš kakšen sončen dan.
Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Koncentrat, zaradi praznikov, dvotedenskega dogajanja prinaša pregled najcenejših 4x4 avtov v Sloveniji, električnih avtov glede na doseg baterije, opise kopice športnih terencev, pregled poslovanja Volva, Renaulta in Nissana, vrline osveženega volkswagna passata in prvo pomladno lastovko na dveh kolesih - ducati scrambler 1100.
Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Preverili smo, kateri električni avtomobili vas bodo zapeljali najdlje. Razporedili smo jih po dosegu, izmerjenem po novem merilnem ciklu WLTP. Ta prinaša realnejšo sliko od starega NEDC. Pogledali pa smo tudi, kako doseg merijo Američani.
Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Štirideset držav, vključno z Japonsko in EU, je potrdilo osnutek p(Združenih narodov#Organizacija združenih narodov) (ZN), ki leta 2020 predvideva obvezno vgradnjo sistema za samodejno zaviranje v osebne in lahke dostavne avtomobile.
Prava formula za preudarne kupce Prava formula za preudarne kupce Dacia duster je v drugo zadržal vse pozitivne lastnosti predhodnika, odličen štirikolesni pogon in ugodno ceno, prinesel pa kopico izboljšav ter v različici 1.5 dCi 110 Prestige tudi opremo, ki je pri romunu ne bi pričakoval.

Zaposlenim v FCA več kot pet tisoč evrov bonusa

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
avtomobilska...   dodaj
poslovni rezultati   dodaj
Fiat dodaj
Chrysler dodaj
Jeep dodaj
 
Čas branja: 1 min
12.02.2019  10:38
Septembra je skupini uspelo prodati več vozil kot Fordu, kar se ni zgodilo že 11 let. Zaposleni so od leta 2009 v povprečju prejeli že več kot 29 tisoč dolarjev nagrad.
Zaposlenim v FCA več kot pet tisoč evrov bonusa

Obveščaj me o novih člankih:  
avtomobilska industrija   dodaj
poslovni rezultati   dodaj
Fiat dodaj
Chrysler dodaj
Jeep dodaj

Poslovno leto 2018 je bilo v ZDA za avtomobilskega velikana Fiat Chrysler Automobiles (FCA) zelo uspešno. Prodajo so povečali za 8,5 odstotka, na 2,24 milijona vozil. Rast je poganjala dobra prodaja vozil znamk Jeep in Ram, ki sta tržni delež lahkih vozil v ZDA potisnila na rekordnih 13 odstotkov. Septembra je skupini uspelo prodati več vozil kot Fordu, kar se ni zgodilo že 11 let. Rekordno se je v minulem letu prodajal Dodgeev mišičnjak challenger, prodali so jih slabih 67 tisoč.

Dobrih prodajnih številk se veselijo tudi zaposleni, ki bodo v povprečju prejeli šest tisoč dolarjev nagrade (5.327 evrov). Nagrade se bo 8. marca razveselilo približno 44 tisoč zaposlenih. Deljenje dobička temelji na prilagojeni donosnosti EBIT v severnoameriški regiji, kot je zapisano v kolektivni pogodbi, ki sta jo leta 2015 sklenila FCA in sindikat ameriških delavcev avtomobilske industrije (UAW). Skupaj z nagrado za minulo leto so zaposleni v Skupini od leta 2009 v povprečju prejeli že več kot 29 tisoč dolarjev nagrad (25.740 evrov). Od leta 2009 je skupina v ZDA naložila več kot 10 milijard dolarjev in ustvarila okoli 30 tisoč delovnih mest.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

Graf kaže gibanje višine bonusa. V zadnjih 32 letih so zaposleni skupno prejeli 72.134 dolarjev (64 tisoč evrov), povprečen bonus na leto je znašal 2.250 dolarjev (približno dva tisoč evrov).Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.