Veliki scrambler za neukročene veterane Veliki scrambler za neukročene veterane Vožnja z rumenim scramblerjem 1100 je lahko tako zenovska, da v spominih nanjo meditiraš skozi zimo, še pred začetkom nove sezone pa z veseljem cesti ukradeš kakšen sončen dan.
Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Koncentrat, zaradi praznikov, dvotedenskega dogajanja prinaša pregled najcenejših 4x4 avtov v Sloveniji, električnih avtov glede na doseg baterije, opise kopice športnih terencev, pregled poslovanja Volva, Renaulta in Nissana, vrline osveženega volkswagna passata in prvo pomladno lastovko na dveh kolesih - ducati scrambler 1100.
Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Preverili smo, kateri električni avtomobili vas bodo zapeljali najdlje. Razporedili smo jih po dosegu, izmerjenem po novem merilnem ciklu WLTP. Ta prinaša realnejšo sliko od starega NEDC. Pogledali pa smo tudi, kako doseg merijo Američani.
Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Štirideset držav, vključno z Japonsko in EU, je potrdilo osnutek p(Združenih narodov#Organizacija združenih narodov) (ZN), ki leta 2020 predvideva obvezno vgradnjo sistema za samodejno zaviranje v osebne in lahke dostavne avtomobile.
Prava formula za preudarne kupce Prava formula za preudarne kupce Dacia duster je v drugo zadržal vse pozitivne lastnosti predhodnika, odličen štirikolesni pogon in ugodno ceno, prinesel pa kopico izboljšav ter v različici 1.5 dCi 110 Prestige tudi opremo, ki je pri romunu ne bi pričakoval.

Škoda v visokih petah, ki bo podkurila Volkswagnu

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
predstavitve vozil   dodaj
avtomobilska...   dodaj
Seat dodaj
Volkswagen dodaj
 
Čas branja: 2 min
06.02.2019  11:05
Na splet so pricurljale slike, ki razkrivajo notranjost novega Škodinega kompaktnega športnega terenca z imenom kamiq.
Škoda v visokih petah, ki bo podkurila Volkswagnu

Obveščaj me o novih člankih:  

Po razkritju nove scale se pri Škodi lotevajo novega vročega razreda avtomobilov. Novi kamiq bo urbani športni terenec, ki bo v ponudbi zdrsnil pod večja modela kodiaq in karoq. Kot kaže, bo na voljo le s pogonom na prednji kolesni par, na motornem meniju pa bodo bencinska 1,0- in 1,5-litrska motorja TSI ter 1,6-litrski dizel. Če vam je všeč notranjost v novi scali, vas bo navdušila tudi ta v kamiqu. Gre za drugi model, v katerem predstavljajo novo zasnovo notranjosti.

Celotna armaturna plošča je oblikovana okoli središčnega zaslona, ki je postavljen visoko v vidnem polju voznika in odseva linije motornega pokrova. Na voljo bodo tudi 10,25-palčni digitalni merilniki, eni največjih v tem razredu. Kamiq je zgrajen na Volkswagnovem modularnem konstrukcijskem okvirju z 2,65 metra medosne razdalje. Dovolj prostora bo na zadnji klopi, prtljažni prostor meri 400 litrov, s podrtjem zadnje sedežne vrste pa ponuja 1.395 litrov prostora.

Po obljubah Čehov bo kamiq združeval vozne lastnosti kompaktnih avtov s tradicionalnimi odličji športnih terencev. Tu poudarjajo predvsem visok položaj sedenja, dobro preglednost, lažje vstopanje in izstopanje ter večjo oddaljenost od tal.

Pod imenom kamiq Škoda že slabo leto prodaja športnega terenca na kitajskem trgu, evropska različica pa se bo tako na zunaj kot v notranjosti oblikovno povsem razlikovala. Kamiq, ki bo namenjen stari celini, bo bolj prestižen, da se bo lahko pomeril s konkurentoma v koncernu – volkswagnom T-crossom in seatom arono, s katerima si bo delil večino železnine. Uradno ga bodo svetovni javnosti predstavili marca na avtomobilskem salonu v Ženevi, medtem pa lahko pričakujemo še kakšno draženje s slikami zunanjosti.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
Članki Italija je v zadnjem lanskem četrtletju zdrsnila v recesijo 11

Statistični podatki so danes pokazali še, da je v zadnjem lanskem četrtletju evrski BDP zrasel enako kot četrtletje prej – za 0,2...

FINANCE
Članki
Članki Bruselj predlaga, da za davčne spremembe ne bi bilo več potrebno soglasje 6

Tako bi po oceni evropske komisije lahko zagotovili učinkovitejše in bolj demokratično odločanje na tem področju

FINANCE
Članki
Članki Premierka Mayeva: Potrebujemo še malo več časa 14

Britanska premierka pravi, da potrebuje nekaj dodatnega časa za pogajanja z Evropsko unijo, in poziva, da je treba ohraniti mirne živce

FINANCE
Članki
Članki (brexit) O čem bo britanski parlament sploh glasoval danes 4

O čem bo britanski parlament glasoval danes in o čem 13. februarja? Na enem mestu smo zbrali potrebne informacije, da bi se lahko brez...