Veliki scrambler za neukročene veterane Veliki scrambler za neukročene veterane Vožnja z rumenim scramblerjem 1100 je lahko tako zenovska, da v spominih nanjo meditiraš skozi zimo, še pred začetkom nove sezone pa z veseljem cesti ukradeš kakšen sončen dan.
Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Koncentrat, zaradi praznikov, dvotedenskega dogajanja prinaša pregled najcenejših 4x4 avtov v Sloveniji, električnih avtov glede na doseg baterije, opise kopice športnih terencev, pregled poslovanja Volva, Renaulta in Nissana, vrline osveženega volkswagna passata in prvo pomladno lastovko na dveh kolesih - ducati scrambler 1100.
Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Preverili smo, kateri električni avtomobili vas bodo zapeljali najdlje. Razporedili smo jih po dosegu, izmerjenem po novem merilnem ciklu WLTP. Ta prinaša realnejšo sliko od starega NEDC. Pogledali pa smo tudi, kako doseg merijo Američani.
Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Štirideset držav, vključno z Japonsko in EU, je potrdilo osnutek p(Združenih narodov#Organizacija združenih narodov) (ZN), ki leta 2020 predvideva obvezno vgradnjo sistema za samodejno zaviranje v osebne in lahke dostavne avtomobile.
Prava formula za preudarne kupce Prava formula za preudarne kupce Dacia duster je v drugo zadržal vse pozitivne lastnosti predhodnika, odličen štirikolesni pogon in ugodno ceno, prinesel pa kopico izboljšav ter v različici 1.5 dCi 110 Prestige tudi opremo, ki je pri romunu ne bi pričakoval.

Pregled in prednosti priključnih hibridov, goljufije z DDV, izjemna toyota rav4 in švedsko presenečenje

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
električna...   dodaj
avtonomna vozila   dodaj
testi vozil   dodaj
predstavitve vozil   dodaj
avtomobilska...   dodaj
 
Čas branja: 3 min
01.02.2019  10:29
Razburljiv teden končujemo s podrobno raziskavo slovenskega trga priključnih hibridov – ogledate si lahko popolno ponudbo, cene, subvencije in prednosti, ki jih ponuja tehnika prihodnosti – tudi z davčnega vidika. Električni in priključni avti se sicer krepko vzpenjajo v slovenski in evropski prodaji. V pismu še kopica drugih vsebin iz svetovnega in slovenskega avtoposla.
Pregled in prednosti priključnih hibridov, goljufije z DDV, izjemna toyota rav4 in švedsko presenečenje

Obveščaj me o novih člankih:  

Pred vami je najpopolnejši pregled ponudbe priključnih hibridov v Sloveniji – bencinskih ali dizelskih avtomobilov z elektromotorjem in baterijo na zunanje polnjenje. Preverite cene, višino subvencij, uradno zapisane porabe in izpuste ter napoved modelov, ki prihajajo v prihodnjih mesecih.

Leto 2018 je bilo zelo dobro za prodajo e-avtov v Sloveniji, za takšne z zgolj električnim pogonom ali pa bencinsko oziroma dizelsko pomočjo. Razred zase so Toyotini hibridi brez zunanjega polnjenja.

Takšna je tudi nova, že peta generacija toyote rav4. Uroš jo je spoznal v Barceloni. Kaj ga je navdušilo pri danes že srednje velikem SUV, koliko bo stal, kaj je posebnega pri zasnovi in tehniki?

Do prave eksplozije prodaje e-avtov je prišlo tudi v Evropi, skoraj 400 tisoč novih je lani zapeljalo na ceste.

Furs gre nad goljufe pri utaji DDV. »Posebno področje v okviru nadzora sistemskih utaj so tudi nepravilnosti v prometu s prevoznimi sredstvi,« poudarjajo na Fursu. Na tem področju so opravili 86 nadzorov. Ugotovili so dodatne davčne obveznosti v višini 4,2 milijona evrov.

Pustolovski ford focus odpira nova obzorja. Ford focus active bo z robustnostjo, večjim odmikom od tal in stabilnim oprijemom na spolzkem terenu v dobro voljo spravil predvsem tiste družine, ki rade naredijo korak več kot druge.

V ponedeljek je krpice odvrgel novi renault clio, ki ga bo od spomladi izdeloval novomeški Revoz. Sprva je pokazal le potniško kabino in največji zaslon doslej pri tej znamki, dan pozneje pa razkril še zunanje obline. Presenečeni boste, koliko ima, vsaj zunaj, skupnega s predhodnikom. Ali pa tudi ne.

Preizkusil sem volvo dveh skrajnosti ponudbe – največjo limuzino te znamke S90 v povsem osnovni ponudbi, za zgolj 40 tisočakov, in doživel precejšnje presenečenje – pozitivno.

Medtem je na slovenski trg zapeljal novi audi Q3, kompaktni športni terenec druge generacije, ki se je na vseh področjih, tudi pri ceni, povzpel polovico ali kar cel razred višje.

Matej je analiziral korejski Hyundai, ki je zaradi valutnih nihanj v zadnjem četrtletju ustvaril prvo izgubo v zadnjih osmih letih.

Jure pa se je tudi tokrat ukvarjal s pogonskimi gorivi. Po nedeljski analizi je kazalo na novo podražitev. To je bilo jasno že dan pozneje.

AMZS je vstopil v lastniško sestavo start-upa Nervtecha – visokotehnološkega podjetja, ki bo razvijalo simulatorje vožnje, piše Manager. Podjetji bosta sodelovali pri treningih in ocenjevanju voznikov ter pri razvoju polavtonomne in avtonomne vožnje.

Tesla je že drugo četrtletje zapored ustvarila dobiček, a letni poslovni rezultat vseeno kaže izgubo v višini skoraj milijarde dolarjev.

Teslo je medtem zapustil finančni direktor Deepak Ahuja, ki odhaja v pokoj.

Skoraj 80 odstotkov proizvedenih avtomobilov po svetu je bele, črne, sive ali srebrne barve. Najbolj priljubljena je bela barva, kaže raziskava nemškega kemičnega koncerna BASF.

Želim vam uspešen delovni teden!

Miloš Milač, urednik portala Avto.finance.si

P. S.: Spremljajte nas tudi na Twitterju in Facebooku.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novice
Novice Menedžer, ki je Audi postavil na prvo mesto, za volanom toyote rav4 in lexusa UX in nemška baterijska rana 1

Teden, poln ekskluzivnih vsebin, od prvega intervjuja s šefom slovenskega Audija, Slovenca v ozadju posla McLarna in Bahrain Meride,...

AVTO
Novice
Novice Dunaj kot vzor lokalnih avtosalonov, porazi in zmage avtomobilistov

Prvi polni teden v letu 2019 začenjamo z reportažo z avtomobilskega salona na Dunaju, obiskal sem ga prvič. Pišemo o slavju pri...

AVTO
Novice
Novice Prvi učinki brexita, dva obraza toyote yaris in krompirjeva šola

Kljub šolskim počitnicam, praznikom in dopustu, je bila ekipa avto.finance.si v zadnjem tednu zelo aktivna. Odprtje tovarne Jaguar Land...

AVTO
Novosti
Novosti Razlogi, ki peugeotu 508 dvigajo samozavest 5

Morda je kriva oblika, morda poslovni rezultati skupine PSA ali pa kaj drugega. Peugeot že dolgo ni bil tako samozavesten v razredu, ki...

AVTO
Novice
Novice Najdražji avti Slovencev 2018, izjemni električni audi in božič z zeleno pošastjo

Izjemen konec izjemnega leta - v prvem pismu 2019 vam ponujam najdražje avtomobile, ki so si jih lani privoščili Slovenci. Puščavska...

AVTO
Novice
Novice Milijonska naklada francoskega SUV, ujel je tudi pet tisoč Slovencev

V šestih letih je Peugeotov prvi mali SUV 2008 v Evropi prepričal milijon kupcev, v svetu že 1,21 milijona. Uspešen pa je tudi v...

AVTO
Novice
Novice Nizozemec v ZDA: zapustil je vse, le Volvu je zvest že 56 let 7

Leo Gabriels je 75-letni Nizozemec, ki je že daljnega leta 1962 zapustil domače ognjišče, odšel s trebuhom za kruhom čez Atlantik in...

AVTO
Novosti
Novosti V Slovenijo je zapeljala prva električna Škoda 4

»Tudi Škodina prihodnost bo električna,« je glavno sporočilo prvega moža slovenske Škode, Petra Podlipnyja, ki je danes v škodinem...