Najmanjši volkswagnov križanec z veliko potenciala Najmanjši volkswagnov križanec z veliko potenciala T-cross je veliko več, kot le privzdignjen ter za tisočaka in pol dražji VW polo. Mladostnega videza, z veliko možnostmi individualizacije in prilagojen aktivnemu življenjskemu slogu navduši vse generacije, na majorških cestah pa je prepričal tudi za volanom.
Avtomobilski eksoti, ki so pridobili ali izgubili največ vrednosti Avtomobilski eksoti, ki so pridobili ali izgubili največ vrednosti V luči ženevskega avtosalona so pri JBR Capitalu pripravili lestvici ženevskih avtomobilov, ki so naložbo lastnikov oplemenitili ali pa precej osiromašili.
Evropa in Kitajska – (pre)veliko breme za ameriški Ford? Evropa in Kitajska – (pre)veliko breme za ameriški Ford? Ameriški Ford je lani, predvsem zaradi izgub v Evropi in na Kitajskem, zmanjšal dobiček pred davki za 37 odstotkov. Šef Forda si je kljub temu prislužil povišek.
Kazen zaradi dizelskih motorjev sklestila Audijev dobiček Kazen zaradi dizelskih motorjev sklestila Audijev dobiček Audijev operativni dobiček je lani upadel za 32,3 odstotka, na 3,53 milijarde evrov. Za levji delež zmanjšanja so krivi kazen münchenskega sodišča in drugi stroški, povezani z afero Dieselgate. Napovedi za 2019 so boljše.
Tesla razkrila model Y, evropske cene bodo krepko višje kot ameriške Tesla razkrila model Y, evropske cene bodo krepko višje kot ameriške Privzdignjena tesla model 3 – model Y med kupce prihaja konec leta 2020, osnovna različica pa leta 2021. Že zdaj pa je jasno, da bodo evropske cene zanjo od 20 do 26 odstotkov višje kot ameriške.

(video) Prve uradne fotografije novega clia iz Revoza: prestižen in digitalen kot veliki

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
predstavitve vozil   dodaj
revoz   dodaj
Renault dodaj
Laurens Van den... dodaj
Revoz dodaj
 
Čas branja: 3 min
28.01.2019  11:16  Dopolnjeno: 28.01.2019 12:40
Boljša kakovost izdelave in materialov, digitalni merilniki velikosti sedem ali deset palcev ter največji 9,3 palčni zaslon na dotik doslej v Renaultih. Popolnoma razkrit bo marca, na trgu pa šele septembra letos.
(video) Prve uradne fotografije novega clia iz Revoza: prestižen in digitalen kot veliki
Iz uradnega posnetka novega clia je mogoče videti tudi zunanje poteze.
Foto: Renault

Obveščaj me o novih člankih:  
predstavitve vozil   dodaj
revoz   dodaj
Renault dodaj
Laurens Van den Acker dodaj
Revoz dodaj

Renaultova je tik pred razkritjem nove generacije clia, najuspešnejšega modela te znamke ki se je tudi lani zavihtel na evropski in slovenski prodajni vrh nižjega razreda.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

Pred popolnim razkritjem, ki bo predvidoma na ženevskem salonu v začetku marca letos ali (na spletu) še nekaj dni prej, francozi dražijo s prvimi uradnimi fotografijami potniške kabine in skicami kabine.

Te razkrivajo digitalne merilnike in največji zaslon v renaultih doslej - kar 9,3 palčen zaslon na dotik na vrhu sredinske konzole z rahlo zaobljenimi robovi in podobno pokončno postavitvijo kot v drugih modelih.

Avto, ki je v prvi generaciji zaslovel z oglasom in sloganom: "ima vse, kar imajo veliki," tega uresničuje tudi v zadnji generaciji na področju digitalizacije in povezljivosti.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

»Potniška kabina je doživela revolucijo, saj je kakovost izdelave in materialov precej boljša, obenem je tudi imenitnejša kot prej,« je komentiral podpredsednik Renaulta in šef oblikovanja Renaulta Laurens van den Acker.

Digitalna armaturna plošča bo na voljo v dveh velikostih, sedmih ali desetih palcih diagonale. Pod že omenjenim osrednjim zaslonom na dotik so Renaultovi snovalci ohranili stikala klimatske naprave in nekaj drugih funkcij. Postavljena pa so na sijoče lakirano podlago, za katero je značilna tudi visoka privlačnost na prah.

Novi clio bo naredil korak naprej tudi pri zasnovi karoserije, saj bo tako kot pred tem espace in scenic dobil SUV-pečat, čeprav ima Renault v istem velikostnem razredu tudi pravi SUV – captur.

Po zanesljivih informacijah vemo, da bo clio nekoliko višje nasajen kot prejšnji, čeprav bo ohranil klasično petvratno zasnovo in le prednji pogon. To pomeni, da se bo zgledoval po podobno pustolovski fiesti active, ki je sicer le različica klasične fieste. Novi clio pa bo na voljo le v takšni, torej zelo nežni SUV-podobi.

Novi clio bo za Slovenijo še bolj pomemben kot prejšnji, saj ga bo Revoz izdeloval že od začetka in ne bo pomožna tovarna, namenjena izpolnjevanju dodatnih zmogljivosti, ki jih francoski Flins ali turška Bursa ne bosta zmogla. Druščina proizvajalk novega clia bo sicer ista, a kot rečeno, Revoz bo tokrat v prvem planu.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novosti
Novosti To je novi clio iz Revoza, ki bo tudi hibriden in avtonomen 7

Renault je po včerajšnjem razkritju potniške kabine in videa, danes razkril še zunanjost in nekatere tehnične podrobnosti novega clia....

AVTO
Novice
Novice Slovo supermenedžerja, dvoboj bencin – dizel in dama v moškem svetu

Konec vladavine Carlosa Ghosna ne razkriva le njegovih napak, ampak prikliče tudi spomine na izjemne dosežke supermenedžerja, ki je...

FINANCE
Članki
Članki Premierka Mayeva: Potrebujemo še malo več časa 15

Britanska premierka pravi, da potrebuje nekaj dodatnega časa za pogajanja z Evropsko unijo, in poziva, da je treba ohraniti mirne živce

TRANS-LOG
Novice
Novice V primeru trdega brexita bi VB ublažila carinski postopek, da se izogne kolonam

Na Otoku je kar nekaj strahu, da bi, če bi Velike Britanije iz Unije izstopila brez dogovora, prišlo do kaotičnih razmer na mejah in bi...

FINANCE
Članki
Članki (grafika) Kdo ima od evra največ koristi? Nemci, Nizozemci in Grki 3

Nemški Center za evropske politike (CEP) iz Freiburga je ob 20-letnici evra, ki jo praznujemo letos, objavil študijo z naslovom Dvajset...

FINANCE
Članki
Članki Imate posojilo z EURIBOR? Ravnokar ga pospešeno reformirajo 1

EURIBOR v takšni obliki, kot ga poznamo, morda kmalu ne bo več obstajal

FINANCE
Članki
Članki (evropski semester) Slovenija pod drobnogledom Bruslja 4

Stekel je evropski semester 2019: evropska komisija se je spet odpravila na teren preverjat, kako Slovenija in druge članice izvajajo...

FINANCE
Članki
Članki Britanski parlament se je izrekel: Nočemo trdega brexita. Pri glasovanju kaos - kaj sledi 38

Glasovanje se je sicer izšlo s pričakovanim izidom. A daleč, da bi šlo vse po načrtih, saj so tako voljo poslanci izrazili z...