Veliki scrambler za neukročene veterane Veliki scrambler za neukročene veterane Vožnja z rumenim scramblerjem 1100 je lahko tako zenovska, da v spominih nanjo meditiraš skozi zimo, še pred začetkom nove sezone pa z veseljem cesti ukradeš kakšen sončen dan.
Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Koncentrat, zaradi praznikov, dvotedenskega dogajanja prinaša pregled najcenejših 4x4 avtov v Sloveniji, električnih avtov glede na doseg baterije, opise kopice športnih terencev, pregled poslovanja Volva, Renaulta in Nissana, vrline osveženega volkswagna passata in prvo pomladno lastovko na dveh kolesih - ducati scrambler 1100.
Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Preverili smo, kateri električni avtomobili vas bodo zapeljali najdlje. Razporedili smo jih po dosegu, izmerjenem po novem merilnem ciklu WLTP. Ta prinaša realnejšo sliko od starega NEDC. Pogledali pa smo tudi, kako doseg merijo Američani.
Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Štirideset držav, vključno z Japonsko in EU, je potrdilo osnutek p(Združenih narodov#Organizacija združenih narodov) (ZN), ki leta 2020 predvideva obvezno vgradnjo sistema za samodejno zaviranje v osebne in lahke dostavne avtomobile.
Prava formula za preudarne kupce Prava formula za preudarne kupce Dacia duster je v drugo zadržal vse pozitivne lastnosti predhodnika, odličen štirikolesni pogon in ugodno ceno, prinesel pa kopico izboljšav ter v različici 1.5 dCi 110 Prestige tudi opremo, ki je pri romunu ne bi pričakoval.

(video) Prve uradne fotografije novega clia iz Revoza: prestižen in digitalen kot veliki

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
predstavitve vozil   dodaj
revoz   dodaj
Renault dodaj
Laurens Van den... dodaj
Revoz dodaj
 
Čas branja: 3 min
28.01.2019  11:16  Dopolnjeno: 28.01.2019 12:40
Boljša kakovost izdelave in materialov, digitalni merilniki velikosti sedem ali deset palcev ter največji 9,3 palčni zaslon na dotik doslej v Renaultih. Popolnoma razkrit bo marca, na trgu pa šele septembra letos.
(video) Prve uradne fotografije novega clia iz Revoza: prestižen in digitalen kot veliki
Iz uradnega posnetka novega clia je mogoče videti tudi zunanje poteze.
Foto: Renault

Obveščaj me o novih člankih:  
predstavitve vozil   dodaj
revoz   dodaj
Renault dodaj
Laurens Van den Acker dodaj
Revoz dodaj

Renaultova je tik pred razkritjem nove generacije clia, najuspešnejšega modela te znamke ki se je tudi lani zavihtel na evropski in slovenski prodajni vrh nižjega razreda.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

Pred popolnim razkritjem, ki bo predvidoma na ženevskem salonu v začetku marca letos ali (na spletu) še nekaj dni prej, francozi dražijo s prvimi uradnimi fotografijami potniške kabine in skicami kabine.

Te razkrivajo digitalne merilnike in največji zaslon v renaultih doslej - kar 9,3 palčen zaslon na dotik na vrhu sredinske konzole z rahlo zaobljenimi robovi in podobno pokončno postavitvijo kot v drugih modelih.

Avto, ki je v prvi generaciji zaslovel z oglasom in sloganom: "ima vse, kar imajo veliki," tega uresničuje tudi v zadnji generaciji na področju digitalizacije in povezljivosti.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

»Potniška kabina je doživela revolucijo, saj je kakovost izdelave in materialov precej boljša, obenem je tudi imenitnejša kot prej,« je komentiral podpredsednik Renaulta in šef oblikovanja Renaulta Laurens van den Acker.

Digitalna armaturna plošča bo na voljo v dveh velikostih, sedmih ali desetih palcih diagonale. Pod že omenjenim osrednjim zaslonom na dotik so Renaultovi snovalci ohranili stikala klimatske naprave in nekaj drugih funkcij. Postavljena pa so na sijoče lakirano podlago, za katero je značilna tudi visoka privlačnost na prah.

Novi clio bo naredil korak naprej tudi pri zasnovi karoserije, saj bo tako kot pred tem espace in scenic dobil SUV-pečat, čeprav ima Renault v istem velikostnem razredu tudi pravi SUV – captur.

Po zanesljivih informacijah vemo, da bo clio nekoliko višje nasajen kot prejšnji, čeprav bo ohranil klasično petvratno zasnovo in le prednji pogon. To pomeni, da se bo zgledoval po podobno pustolovski fiesti active, ki je sicer le različica klasične fieste. Novi clio pa bo na voljo le v takšni, torej zelo nežni SUV-podobi.

Novi clio bo za Slovenijo še bolj pomemben kot prejšnji, saj ga bo Revoz izdeloval že od začetka in ne bo pomožna tovarna, namenjena izpolnjevanju dodatnih zmogljivosti, ki jih francoski Flins ali turška Bursa ne bosta zmogla. Druščina proizvajalk novega clia bo sicer ista, a kot rečeno, Revoz bo tokrat v prvem planu.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novosti
Novosti To je novi clio iz Revoza, ki bo tudi hibriden in avtonomen 7

Renault je po včerajšnjem razkritju potniške kabine in videa, danes razkril še zunanjost in nekatere tehnične podrobnosti novega clia....

AVTO
Novice
Novice Slovo supermenedžerja, dvoboj bencin – dizel in dama v moškem svetu

Konec vladavine Carlosa Ghosna ne razkriva le njegovih napak, ampak prikliče tudi spomine na izjemne dosežke supermenedžerja, ki je...

FINANCE
Članki
Članki Premierka Mayeva: Potrebujemo še malo več časa 14

Britanska premierka pravi, da potrebuje nekaj dodatnega časa za pogajanja z Evropsko unijo, in poziva, da je treba ohraniti mirne živce

FINANCE
Članki
Članki Britanski poslanci v torek o brexitu. Kaj je pri tem pomembno za Slovenijo?

Negotovost v zvezi z britanskim izstopom iz EU (brexitom) je velika že, če bi se ta zgodil z dogovorom. Še povečala pa se je pred...

IZVOZNIKI
Novice
Novice Leto 2019 bo prineslo skromnejšo rast slovenskega izvoza

Kaj so glavni slovenski izvozni proizvodi, zakaj je večina izvoza namenjena le na nekaj ključnih trgov -- in kakšna bo rast slovenskega...

FINANCE
Članki
Članki Bruselj predlaga, da za davčne spremembe ne bi bilo več potrebno soglasje 6

Tako bi po oceni evropske komisije lahko zagotovili učinkovitejše in bolj demokratično odločanje na tem področju