Veliki scrambler za neukročene veterane Veliki scrambler za neukročene veterane Vožnja z rumenim scramblerjem 1100 je lahko tako zenovska, da v spominih nanjo meditiraš skozi zimo, še pred začetkom nove sezone pa z veseljem cesti ukradeš kakšen sončen dan.
Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Koncentrat, zaradi praznikov, dvotedenskega dogajanja prinaša pregled najcenejših 4x4 avtov v Sloveniji, električnih avtov glede na doseg baterije, opise kopice športnih terencev, pregled poslovanja Volva, Renaulta in Nissana, vrline osveženega volkswagna passata in prvo pomladno lastovko na dveh kolesih - ducati scrambler 1100.
Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Preverili smo, kateri električni avtomobili vas bodo zapeljali najdlje. Razporedili smo jih po dosegu, izmerjenem po novem merilnem ciklu WLTP. Ta prinaša realnejšo sliko od starega NEDC. Pogledali pa smo tudi, kako doseg merijo Američani.
Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Štirideset držav, vključno z Japonsko in EU, je potrdilo osnutek p(Združenih narodov#Organizacija združenih narodov) (ZN), ki leta 2020 predvideva obvezno vgradnjo sistema za samodejno zaviranje v osebne in lahke dostavne avtomobile.
Prava formula za preudarne kupce Prava formula za preudarne kupce Dacia duster je v drugo zadržal vse pozitivne lastnosti predhodnika, odličen štirikolesni pogon in ugodno ceno, prinesel pa kopico izboljšav ter v različici 1.5 dCi 110 Prestige tudi opremo, ki je pri romunu ne bi pričakoval.

Volkswagen: Zadnji novi motorji z notranjim izgorevanjem leta 2026

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
električna...   dodaj
avtomobilska...   dodaj
avtonomna vozila   dodaj
Michael Jost dodaj
Volkswagen dodaj
 
Čas branja: 1 min
06.12.2018  11:21  Dopolnjeno: 06.12.2018 11:22
Volkswagen: Zadnji novi motorji z notranjim izgorevanjem leta 2026

Obveščaj me o novih člankih:  

Volkswagnov strateški vodja Michael Jost je v torek oznanil, da po letu 2026 končujejo razvoj bencinskih in dizelskih motorjev, je poročal Reuters. Nemški proizvajalec bo zmanjševal proizvodnjo motorjev z notranjem izgorevanjem in zagotavljal, da bodo v skladu z okoljskimi standardi, a je zavezan k radikalnim ukrepom k ustavitvi globalnega segrevanja, je še povedal Jost.

Strateški premik k proizvodnji električnih vozil je poleg trenda tudi posledica afere s prirejanjem izpustov dizelskih motorjev, v katerega se je družba Volkswagen v ZDA ujela septembra 2015. Stroški Volkswagna v zvezi z afero dieselgate naj bi dosegli že 27 milijard evrov.

Avtomobilska industrija se postopoma obrača na glavo. Električna in avtonomna vozila ter car sharing oziroma souporaba vozil so fraze, ki prežemajo industrijo. Zakaj gredo proizvajalci avtomobilov v smer, ki zanje najverjetneje pomeni manj in ne več prodanih avtomobilov?

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...



Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Posel
Posel Kako se slovenski Volkswagen pripravlja na vstop v e-mobilnost 5

»Slovenci so nad električnimi avtomobili navdušeni, kakšen kilometer dosega pa bi prišel prav,« opaža direktor slovenskega...

OK & EN
Elektrika
Elektrika Volkswagen uvaja mobilne e-polnilnice 1

Premične električne polnilnice imajo kapaciteto 360 kilovatnih ur in omogočajo polnjenje do 15 električnih vozil. V povprečno 17...