(Intervju) Avstrijka, ki je zasnovala šefa sipin Bližnjega vzhoda (Intervju) Avstrijka, ki je zasnovala šefa sipin Bližnjega vzhoda V moškem svetu avtomobilov se dame redko prebijejo v ospredje. Ena takšnih je Avstrijka Caroline Krismer, strojna inženirka in ekonomistka, ki se je kalila v Magni, se izpopolnjevala pri projektu za Lamborghini, v celoti vodila projekt maseratija GT in za češnjo na torti od začetka do konca vodila nastajanje prvega Rolls-Royceovega luksuznega terenca.
Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Ford mustang je huligan v družbi evropskih športnikov za podobno ceno, ki zna pritegniti tako zelo kot superšportniki za 200 in več tisočakov. Je avto, ki dvigne največ prahu za ceno, ki jo zahteva.
(Video) Sopotništvo oziroma kako »nujno« zlo obrnete v prihranke na celi črti (Video) Sopotništvo oziroma kako »nujno« zlo obrnete v prihranke na celi črti S pravim avtom in sopotništvom do desetkrat nižjih stroškov, pa še pozabljeno družabnost boste obudili v sicer samotnih jutrih
Bencinski focus proti dizelskemu – kako se izide večna dilema? Bencinski focus proti dizelskemu – kako se izide večna dilema? Vzporedno smo zapeljali dva najnovejša forda focusa s povsem različnima motorjema in ugotovili, da so razlike med dizlom in bencinarjem bolj simbolne; ali drugače: z nobenim ne boste zgrešili, le o svojih potrebah prej razmislite.

Musk se mora umakniti kot predsednik upravnega odbora Tesle

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
avtomobilska industrija   dodaj
Elon Musk dodaj
SEC dodaj
 
Čas branja: 1 min
30.09.2018  08:16  Dopolnjeno: 30.09.2018 08:19
Musk se mora umakniti kot predsednik upravnega odbora Tesle

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
avtomobilska industrija   dodaj
Elon Musk dodaj
SEC dodaj

Ustanovitelj Tesle Elon Musk se poslavlja od mesta predsednika upravnega odbora svojega avtomobilističnega podjetja, poroča Reuters. V poravnavi s ameriškem regulatorjem vrednostnih papirjev bo poleg umika z vrha moral plačati še 20 milijonov dolarjev, prav toliko pa še njegovo podjetje. Še vedno bo lahko deloval v Tesli, vendar samo kot CEO. Musk mora s položaja predsednika upravnega odbora odstopiti v 45 dneh, na položaj pa se ne sme vrniti tri leta.

Ameriški regulator kapitalskega trga SEC je tožil Muska zaradi njegovih avgustovskih tvitov o tem, da bo umaknil delnice Tesle z borze. Vodja Tesle je avgusta javno napovedoval umik Tesle s borze, kar je povzročilo dvig cen delnic za deset odstotkov. Kasneje je priznal, da je tvit napisal v avtu na poti na letališče in svojo odločitev preklical.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novice
Novice Katerim znamkam Teslin model 3 spelje največ kupcev 3

Prodaja Teslinega modela 3 je julija v ZDA dosegla nov vrh. Po najkonservativnejših ocenah naj bi jih samo prejšnji mesec prodali vsaj 13...

AVTO
Novice
Novice Musk: Tvit o umiku z borze se je splačal 3

Nova serija tvitov prvega moža Tesle se je končala z nekajdnevnim umikom.

AVTO
Posel
Posel Trije izzivi za Elona Muska in njegovo Teslo 2

Poleg vseh težav, ki jih ima sicer vizionarski podjetnik, ga zdaj čaka še preiskava ameriškega regulatorja trga

AVTO
Posel
Posel Regulator nad Elona Muska, ta pa v lovu na investitorje

Vlagatelji želijo podrobnosti in časovnico umika Tesle z borze