Vroča nemka z obilo, prevečkrat spregledane, bencinske romantike Vroča nemka z obilo, prevečkrat spregledane, bencinske romantike Insignia je privlačna in nevsiljiva avtocestna limuzina, ki v marsikaterem pogledu preseneti. Z 1,6 litrskim turbobencinskim motorjem s 147 kilovati (200 konjskimi močmi) ponuja romantično kombinacijo, ki jo danes na žalost kupci prepogosto spregledajo.
Anže Kopitar se je iz mercedesovega kupeja CLS presedel v luksuzni terenec GLE Anže Kopitar se je iz mercedesovega kupeja CLS presedel v luksuzni terenec GLE Najuspešnejši slovenski hokejist Anže Kopitar je na obisku v Sloveniji prejel novega jeklenega konjička. Odslej se bo v domačih krajih vozil z luksuznim terencem mercedes-benz GLE.
Svetovni avto leta 2019: velika zmaga jaguarja I-pacea, kipci še audiju A7, mclarnu 720S in suzukiju jimnyju Svetovni avto leta 2019: velika zmaga jaguarja I-pacea, kipci še audiju A7, mclarnu 720S in suzukiju jimnyju V New Yorku smo danes razglasili že 15. zmagovalce izbora Svetovni avto leta. Največ odličij je prejel jaguar I-pace.
Mercedes, v katerem se bodo vozili tudi milenijci Mercedes, v katerem se bodo vozili tudi milenijci Še ena vroča srebrna puščica s pečatom Roberta Lešnika. CLA je izjemno pomemben mercedes. Kar 70 odstotkov kupcev je novih, mlajših strank, kar tri četrtine teh pa jih ostane zvestih znamki.

Prvi preizkušen po strožjem pravilniku, pa že s petimi zvezdicami

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
električna...   dodaj
 
Čas branja: 1 min
03.05.2018  10:18  Dopolnjeno: 03.05.2018 10:19
Leaf je prvi avtomobil, ki je bil ocenjen po izboljšanem in razširjenem pravilniku Euro NCAP za leto 2018. Pravilnik 2018 uvaja številne nove teste, ki so usmerjeni na ključne primere trkov z udeležbo vozil, pešcev in po novem tudi vse bolj prisotnih kolesarjev.
Prvi preizkušen po strožjem pravilniku, pa že s petimi zvezdicami
Foto: Milos Milac

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Na novem preizkusu Euro NCAP je električni nissan leaf dosegel oceno 93 odstotkov vseh točk pri varnosti odraslih ter 86 odstotkov pri varnosti otrok. Ocena varnosti je določena na podlagi serije testov vozila, ki s preprostejšega vidika odražajo najpogostejše primere nesreč v resničnem življenju, pri katerih lahko nastanejo telesne poškodbe.

Odlična varnostna ocena novega leafa s 5 zvezdicami je odsev naprednih sistemov za pomoč pri vožnji, ki so vgrajeni v vozilo. Tehnologije, kot so kamera in sistem senzorjev, se odlikujejo na širšem področju ob zagotavljanju koristnih rešitev, kot je funkcija prepoznavanja pešcev, in tvorijo Nissanov sistem ProPILOT za.

Razglasitev zadnjih rezultatov je bila objavljena le nekaj mesecev po japonskem programu za ocenjevanje novih vozil, v okviru katerega je nissan leaf prav tako osvojil 5 zvezdic na strogem testiranju. Dosegel je 94,8 točke od 100 možnih za varnost potnikov v primeru trčenja. Program je nastal pod okriljem japonskega ministrstva za zemljišča, infrastrukturo, promet in turizem ter državne agencije za varnost na cesti in pomoč žrtvam v nesrečah.

Poslovni avto leta 2019

Glasujte za najboljši avto leta v petih kategorijah: službeni, poslovni, managerski, EKO avto in luksuzni terenec.
Glasovanje poteka do 20. maja.

 

Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
Članki Kdo sta Matteo Salvini in Luigi di Maio, zmagovalna obraza italijanskih volitev 1

Matteo Salvini, prvi obraz desničarske Lige, nekdaj Severne lige, je dejal, da ima pravico, da poskusi sestaviti vlado. A največ podpore...

FINANCE
Članki
Članki Facebook - za »brezplačni« dostop plačate s podatki 1

Česa ne bi smeli preslišati s senatnega zaslišanja šefa Facebooka Marka Zuckeberga

FINANCE
Članki
Članki Kam pelje surovinski in valutni vlak smrti 3

Negotovost ali kaj nas čaka po sobotnih napadih ZDA, Velike Britanije in Francije?

FINANCE
Članki
Članki Nafta splezala prek 74 dolarjev za sod – kako draga bo pot na počitnice? 3

Po podražitvi prejšnji teden se cena surove nafte viša tudi ta teden – zlasti zaradi razmerja med povpraševanjem in ponudbo, na...

FINANCE
Članki
Članki Kdo je novi šef Deutsche Bank in kaj načrtuje

Ta teden je vodenje Deutsche Bank prevzel Christian Sewing in dal vedeti, da bo banka še naprej stopala po poti prestrukturiranja