(Intervju) Avto ni dovolj, kupcu je treba pomagati pri vstopu v elektrodobo (Intervju) Avto ni dovolj, kupcu je treba pomagati pri vstopu v elektrodobo Intervju s Francijem Bolto, direktorjem znamke Audi v Porscheju Slovenija
(Prva vožnja) lexus UX250h: končno pravi za malo širše množice (Prva vožnja) lexus UX250h: končno pravi za malo širše množice Predpremierno in ekskluzivno, kar pol leta pred prihodom na trg, smo sedli za volan novega lexusa UX 250h, kompaktnega športnega terenca z iskrivim hibridnim pogonom, imenitno izdelavo in materiali ter tako mladostno dušo, da utegne znamki priskrbeti precej širši krog kupcev.
Največji Hyundai se seli stopničko višje Največji Hyundai se seli stopničko višje Santa Fe v četrto ni le oblikovno drzen, ampak ponuja še več prostora, udobja in bogate opreme, ob tem pa navduši tudi s sodobno tehniko, širokim naborom varnostno-asistenčnih sistemov in dostopno ceno, s katero naj bi letno prepričal 200 Slovencev.

Prvi preizkušen po strožjem pravilniku, pa že s petimi zvezdicami

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
 
Čas branja: 1 min
03.05.2018  10:18  Dopolnjeno: 03.05.2018 10:19
Leaf je prvi avtomobil, ki je bil ocenjen po izboljšanem in razširjenem pravilniku Euro NCAP za leto 2018. Pravilnik 2018 uvaja številne nove teste, ki so usmerjeni na ključne primere trkov z udeležbo vozil, pešcev in po novem tudi vse bolj prisotnih kolesarjev.
Prvi preizkušen po strožjem pravilniku, pa že s petimi zvezdicami
Foto: Milos Milac

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Na novem preizkusu Euro NCAP je električni nissan leaf dosegel oceno 93 odstotkov vseh točk pri varnosti odraslih ter 86 odstotkov pri varnosti otrok. Ocena varnosti je določena na podlagi serije testov vozila, ki s preprostejšega vidika odražajo najpogostejše primere nesreč v resničnem življenju, pri katerih lahko nastanejo telesne poškodbe.

Odlična varnostna ocena novega leafa s 5 zvezdicami je odsev naprednih sistemov za pomoč pri vožnji, ki so vgrajeni v vozilo. Tehnologije, kot so kamera in sistem senzorjev, se odlikujejo na širšem področju ob zagotavljanju koristnih rešitev, kot je funkcija prepoznavanja pešcev, in tvorijo Nissanov sistem ProPILOT za.

Razglasitev zadnjih rezultatov je bila objavljena le nekaj mesecev po japonskem programu za ocenjevanje novih vozil, v okviru katerega je nissan leaf prav tako osvojil 5 zvezdic na strogem testiranju. Dosegel je 94,8 točke od 100 možnih za varnost potnikov v primeru trčenja. Program je nastal pod okriljem japonskega ministrstva za zemljišča, infrastrukturo, promet in turizem ter državne agencije za varnost na cesti in pomoč žrtvam v nesrečah.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
Članki Kdo sta Matteo Salvini in Luigi di Maio, zmagovalna obraza italijanskih volitev 1

Matteo Salvini, prvi obraz desničarske Lige, nekdaj Severne lige, je dejal, da ima pravico, da poskusi sestaviti vlado. A največ podpore...

FINANCE
Članki
Članki Facebook - za »brezplačni« dostop plačate s podatki 1

Česa ne bi smeli preslišati s senatnega zaslišanja šefa Facebooka Marka Zuckeberga

FINANCE
Članki
Članki Kam pelje surovinski in valutni vlak smrti 3

Negotovost ali kaj nas čaka po sobotnih napadih ZDA, Velike Britanije in Francije?

FINANCE
Članki
Članki Nafta splezala prek 74 dolarjev za sod – kako draga bo pot na počitnice? 3

Po podražitvi prejšnji teden se cena surove nafte viša tudi ta teden – zlasti zaradi razmerja med povpraševanjem in ponudbo, na...

FINANCE
Članki
Članki Kdo je novi šef Deutsche Bank in kaj načrtuje

Ta teden je vodenje Deutsche Bank prevzel Christian Sewing in dal vedeti, da bo banka še naprej stopala po poti prestrukturiranja