(Intervju) Avstrijka, ki je zasnovala šefa sipin Bližnjega vzhoda (Intervju) Avstrijka, ki je zasnovala šefa sipin Bližnjega vzhoda V moškem svetu avtomobilov se dame redko prebijejo v ospredje. Ena takšnih je Avstrijka Caroline Krismer, strojna inženirka in ekonomistka, ki se je kalila v Magni, se izpopolnjevala pri projektu za Lamborghini, v celoti vodila projekt maseratija GT in za češnjo na torti od začetka do konca vodila nastajanje prvega Rolls-Royceovega luksuznega terenca.
Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Ford mustang je huligan v družbi evropskih športnikov za podobno ceno, ki zna pritegniti tako zelo kot superšportniki za 200 in več tisočakov. Je avto, ki dvigne največ prahu za ceno, ki jo zahteva.
(Video) Sopotništvo oziroma kako »nujno« zlo obrnete v prihranke na celi črti (Video) Sopotništvo oziroma kako »nujno« zlo obrnete v prihranke na celi črti S pravim avtom in sopotništvom do desetkrat nižjih stroškov, pa še pozabljeno družabnost boste obudili v sicer samotnih jutrih
Bencinski focus proti dizelskemu – kako se izide večna dilema? Bencinski focus proti dizelskemu – kako se izide večna dilema? Vzporedno smo zapeljali dva najnovejša forda focusa s povsem različnima motorjema in ugotovili, da so razlike med dizlom in bencinarjem bolj simbolne; ali drugače: z nobenim ne boste zgrešili, le o svojih potrebah prej razmislite.

Kako je avstrijska natančnost pogubila slovensko površnost

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
električna mobilnost   dodaj
predstavitve vozil   dodaj
Lexus dodaj
Star Alliance dodaj
Uber dodaj
 
Čas branja: 2 min
27.04.2018  11:55  Dopolnjeno: 27.04.2018 12:01
Kako so slovenski trgovci zaradi osnovnošolskih napak milijonski razpis MORS prepustili Avstrijcem, razkritje lexusa ES in letališke lože v Bruslju, mala SUV C3 aircross in stonic in samovozeči avtomobili v BTC Cityju
Kako je avstrijska natančnost pogubila slovensko površnost

Obveščaj me o novih člankih:  
električna mobilnost   dodaj
predstavitve vozil   dodaj
Lexus dodaj
Star Alliance dodaj
Uber dodaj

Prejšnji teden je bolj kot vsi drugi dogodki zaznamoval razpis MORS za 388 vozil v vrednosti kar 29 milijonov evrov, ki je po svoje prav bizaren. Nanj se je prijavilo le nekaj ponudnikov, od teh le eden iz Avstrije, ki je dobil tudi levji del posla. Avstrijski Achleitner je namreč kot edini oddal popolno vlogo, slovenski ponudnik pa so, razen Avtocentra Lovše, padli zaradi osnovnošolskih napak.

Bili smo na evropskem razkritju novega lexusa ES, limuzine višjega srednjega razreda, ki bo januarja prihodnje leto med kupce pripeljala visoko raven luksuza, udobja in izjemno učinkovit hibridni stroj.

Učinkovitost postaja vse bolj pomembna. Tudi zato, ker cene bencina nenehno rastejo. V Sloveniji so v torek dosegle rekord po letu 2015.

Lexus nam je v Bruslju poleg novega ES odprl vrata v razkošno letališko ložo Lounge by Lexus, s katero bo v prihodnje poskušal zlesti pod kožo potnikom poslovnega razreda in imetnikom srebrnih in zlatih kartic združenja Star Alliance.

Na Financah znova organiziramo tekmovanje za najboljše poslovne voznike, ki prijavljenim podjetjem prinaša odličen teambuilding, izboljšanje veščin vožnje z osebnimi in gospodarskimi vozili ter privlačne nagrade. Prijavite se, še je čas!

So lastništvu avtomobilov šteti dnevi, je vse bolj aktualno vprašanje, ki ga narekujejo smernice. Milenijci se v dobi Uberja namreč izogibajo lastništvu avtov. Nekateri trgovci so zaskrbljeni, da jih bodo proizvajalci z naročninami zaobšli. Preverili smo, katere znamke ponujajo naročnine in koliko stanejo.

BTC pa v tem tednu gosti avtonomna vozila. Kot prvi smo se zapeljali z enim od njih, s francosko Navyo, ki s pomočjo lidarjev po vnaprej pripravljeni trasi dejansko vozi povsem sama.

Janez se je poglobil v novi citroën C3 aircross in ugotovil, da ima mali SUV kar nekaj skupnih točk s citroëni preteklosti. Natose je presedel v Kijin mali športni terenec stonic, ki ima kar nekaj zelo prijetnih plati.

Daimler je v prvem četrtletju letos ohranil primat med prestižnimi avtomobilskimi znamkami. Kranjski policisti pa so v tem tednu ovadili osem ljudi, ki so prirejali nesreče in pobirali zavarovalnino.

Želim vam uspešen delovni teden!

Miloš Milač, urednik portala avto.finance.si

P. S.: Spremljajte nas tudi na Twitterju in Facebooku.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novice
Novice Gostoljubje iz prve roke

Obiskali smo Lexusovo prestižno letališko ložo Lounge by Lexus na terminalu A bruseljskega letališča, s katero želi japonska znamka...

AVTO
Novice
Novice Kako japonska gostoljubnost zasenči nemški prestiž 6

V ljubljanskem salonu Lexusa so nam pokazali, kaj pomeni prava gostoljubnost

AVTO
Novosti
Novosti Lexusov luksuz za manjše množice

Bili smo na evropski premieri novega lexusa ES, naslednika GS, ki se bo januarja 2019 v Slovenijo pripeljal kot zanimiva alternativa BMW...

AVTO
Novosti
Novosti Nov prostor za okoljskega velikana

Lexus RX je v L-izvedbi 11 centimetrov daljši in s šestim oziroma sedmim sedežem, zato tudi težji, pa za približno tri tisoč evrov...

AVTO
Novosti
Novosti Kakšen je SUV po zasnovi inženirke 2

"Kupci v Evropi si v razredu športnih terencev želijo brezkompromisnost pri športnih voznih lastnostih, zato smo novi UX prilagodili...

FINANCE
Članki
Članki Kam pelje surovinski in valutni vlak smrti 3

Negotovost ali kaj nas čaka po sobotnih napadih ZDA, Velike Britanije in Francije?

FINANCE
Članki
Članki Juncker: vprašajmo se, kaj lahko gospodarstvo naredi za ljudi 3

Potem ko je EU dosegla okrevanje, bo po mnenju predsednika evropske komisije Jeana-Clauda Junckerja naslednji pomembni korak, da ga bodo...

AVTO
Posel
Posel (Dieselgate) V ZDA vložena skupinska tožba proti BMW in Boschu 4

V aferi Dieselgate nemški avtomobilski velikan BMW dolgo ni bil na radarju; zdaj so v ZDA proti njemu vložili skupinsko tožbo, kot pred...