Vroča nemka z obilo, prevečkrat spregledane, bencinske romantike Vroča nemka z obilo, prevečkrat spregledane, bencinske romantike Insignia je privlačna in nevsiljiva avtocestna limuzina, ki v marsikaterem pogledu preseneti. Z 1,6 litrskim turbobencinskim motorjem s 147 kilovati (200 konjskimi močmi) ponuja romantično kombinacijo, ki jo danes na žalost kupci prepogosto spregledajo.
Svetovni avto leta 2019: velika zmaga jaguarja I-pacea, kipci še audiju A7, mclarnu 720S in suzukiju jimnyju Svetovni avto leta 2019: velika zmaga jaguarja I-pacea, kipci še audiju A7, mclarnu 720S in suzukiju jimnyju V New Yorku smo danes razglasili že 15. zmagovalce izbora Svetovni avto leta. Največ odličij je prejel jaguar I-pace.
Mercedes, v katerem se bodo vozili tudi milenijci Mercedes, v katerem se bodo vozili tudi milenijci Še ena vroča srebrna puščica s pečatom Roberta Lešnika. CLA je izjemno pomemben mercedes. Kar 70 odstotkov kupcev je novih, mlajših strank, kar tri četrtine teh pa jih ostane zvestih znamki.
Razkošen lexus s 26-palčnim zaslonom le za Azijce Razkošen lexus s 26-palčnim zaslonom le za Azijce Japonski Lexus želi kupcem ponuditi še več prostora in razkošja. To pa je mogoče le v kombijevski zasnovi. Danes je v Šanghaju predstavil prvi enoprostorec LM.

Kako je avstrijska natančnost pogubila slovensko površnost

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
električna...   dodaj
predstavitve vozil   dodaj
Lexus dodaj
Star Alliance dodaj
Uber dodaj
 
Čas branja: 2 min
27.04.2018  11:55  Dopolnjeno: 27.04.2018 12:01
Kako so slovenski trgovci zaradi osnovnošolskih napak milijonski razpis MORS prepustili Avstrijcem, razkritje lexusa ES in letališke lože v Bruslju, mala SUV C3 aircross in stonic in samovozeči avtomobili v BTC Cityju
Kako je avstrijska natančnost pogubila slovensko površnost

Obveščaj me o novih člankih:  
električna mobilnost   dodaj
predstavitve vozil   dodaj
Lexus dodaj
Star Alliance dodaj
Uber dodaj

Prejšnji teden je bolj kot vsi drugi dogodki zaznamoval razpis MORS za 388 vozil v vrednosti kar 29 milijonov evrov, ki je po svoje prav bizaren. Nanj se je prijavilo le nekaj ponudnikov, od teh le eden iz Avstrije, ki je dobil tudi levji del posla. Avstrijski Achleitner je namreč kot edini oddal popolno vlogo, slovenski ponudnik pa so, razen Avtocentra Lovše, padli zaradi osnovnošolskih napak.

Bili smo na evropskem razkritju novega lexusa ES, limuzine višjega srednjega razreda, ki bo januarja prihodnje leto med kupce pripeljala visoko raven luksuza, udobja in izjemno učinkovit hibridni stroj.

Učinkovitost postaja vse bolj pomembna. Tudi zato, ker cene bencina nenehno rastejo. V Sloveniji so v torek dosegle rekord po letu 2015.

Lexus nam je v Bruslju poleg novega ES odprl vrata v razkošno letališko ložo Lounge by Lexus, s katero bo v prihodnje poskušal zlesti pod kožo potnikom poslovnega razreda in imetnikom srebrnih in zlatih kartic združenja Star Alliance.

Na Financah znova organiziramo tekmovanje za najboljše poslovne voznike, ki prijavljenim podjetjem prinaša odličen teambuilding, izboljšanje veščin vožnje z osebnimi in gospodarskimi vozili ter privlačne nagrade. Prijavite se, še je čas!

So lastništvu avtomobilov šteti dnevi, je vse bolj aktualno vprašanje, ki ga narekujejo smernice. Milenijci se v dobi Uberja namreč izogibajo lastništvu avtov. Nekateri trgovci so zaskrbljeni, da jih bodo proizvajalci z naročninami zaobšli. Preverili smo, katere znamke ponujajo naročnine in koliko stanejo.

BTC pa v tem tednu gosti avtonomna vozila. Kot prvi smo se zapeljali z enim od njih, s francosko Navyo, ki s pomočjo lidarjev po vnaprej pripravljeni trasi dejansko vozi povsem sama.

Janez se je poglobil v novi citroën C3 aircross in ugotovil, da ima mali SUV kar nekaj skupnih točk s citroëni preteklosti. Natose je presedel v Kijin mali športni terenec stonic, ki ima kar nekaj zelo prijetnih plati.

Daimler je v prvem četrtletju letos ohranil primat med prestižnimi avtomobilskimi znamkami. Kranjski policisti pa so v tem tednu ovadili osem ljudi, ki so prirejali nesreče in pobirali zavarovalnino.

Želim vam uspešen delovni teden!

Miloš Milač, urednik portala avto.finance.si

P. S.: Spremljajte nas tudi na Twitterju in Facebooku.

Poslovni avto leta 2019

Glasujte za najboljši avto leta v petih kategorijah: službeni, poslovni, managerski, EKO avto in luksuzni terenec.
Glasovanje poteka do 20. maja.

 


Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novice
Novice Gostoljubje iz prve roke

Obiskali smo Lexusovo prestižno letališko ložo Lounge by Lexus na terminalu A bruseljskega letališča, s katero želi japonska znamka...

AVTO
Novice
Novice Kako japonska gostoljubnost zasenči nemški prestiž 6

V ljubljanskem salonu Lexusa so nam pokazali, kaj pomeni prava gostoljubnost

AVTO
Novosti
Novosti Lexusov luksuz za manjše množice

Bili smo na evropski premieri novega lexusa ES, naslednika GS, ki se bo januarja 2019 v Slovenijo pripeljal kot zanimiva alternativa BMW...

AVTO
Novosti
Novosti Nov prostor za okoljskega velikana

Lexus RX je v L-izvedbi 11 centimetrov daljši in s šestim oziroma sedmim sedežem, zato tudi težji, pa za približno tri tisoč evrov...

AVTO
Novosti
Novosti Kakšen je SUV po zasnovi inženirke 2

"Kupci v Evropi si v razredu športnih terencev želijo brezkompromisnost pri športnih voznih lastnostih, zato smo novi UX prilagodili...

FINANCE
Članki
Članki Trump neti trgovinsko vojno - lahko kongres povozi njegovo odločitev? 7

Ameriški predsednik je konec tedna uresničil napoved o uvedbi dodatnih carin na jeklo in aluminij in podpisal izvršni odlok o njihovi...