Hyundai i20 v bitko s tekmeci brez dizlov Hyundai i20 v bitko s tekmeci brez dizlov S korenito prenovo modela i20 so se Korejci znebili dizlov, dodali pa mu 7-stopenjski dvosklopčni menjalnik, zmogljivejši turbo motor ter zvrhano mero pameti.
Zvezdnik, ki se odlično znajde tudi na bojišču Zvezdnik, ki se odlično znajde tudi na bojišču Sedli smo za volan ikone, ki je sinonim za terenske zmogljivosti in prestiža, hkrati pa nima roka trajanja. Dame in gospodje, novi Mercedes-Benz razred G - tudi kot AMG!
Svetovalec razlaga, kako na avto plačati manj davka Svetovalec razlaga, kako na avto plačati manj davka Pogovor z Zdravkom Poljaševićem, predstavnikom nemške družbe BronzMobile.de GmbH in slovenskih Kreativnih najemov, ki so zaslužni za to, da številna luksuzna vozila slovenskih lastnikov vozijo pod nemško tablico SIG.
Kako do velikih davčnih prihrankov z registracijo avta v tujini in izjemni električni audi e-tron Kako do velikih davčnih prihrankov z registracijo avta v tujini in izjemni električni audi e-tron Razburljiv avtomobilski teden je prinesel avto presežkov – Audijev popolnoma električni SUV e-tron, ki smo ga v živo spoznali v San Franciscu. Poglobili smo se v že znano tematiko – registracijo luksuznih avtomobilov na Slovaškem in v Nemčiji, ki prinaša precejšnje davčne prihranke, in se pogovorili še z organizatorjem najema avtov v tujini – za Finance je spregovoril uradno in brez dlake na jeziku.
Bil je že čas, električni audi e-tron Nemčijo vrača na vrh avtoindustrije Bil je že čas, električni audi e-tron Nemčijo vrača na vrh avtoindustrije Prvi povsem električni audi e-tron obljublja velik napredek v razvoju, poleg zmogljivega motorja in baterije ponuja prestižno izkušnjo, kopico uporabnih rešitev in razumno ceno pod 80 tisoč evrov.

Audi zbral prek pet tisoč naročil za luksuzna e-avta, čeprav cena in končna oblika še nista znani

Čas branja: 1 min
30.01.2018  15:17
Nemški Audi je pričel s preizkušanjem trga za novo serijo povsem električnih avtomobilov e-tron. Za nova modela e-tron quattro ine-tron sportback, športno/luksuzna SUV, je odprl knjižice z naročili in zahtevano varščino dva tisoč evrov in le na Norveškem zbral pet tisoč naročil.
Audi zbral prek pet tisoč naročil za luksuzna e-avta, čeprav cena in končna oblika še nista znani
Audi e-tron združuje luksuz in velik doseg okoli 500 kilometrov. Poganjajo ga trije elektro motorji z močjo 320 kilovatov, napajajo pa se iz baterije s kapaciteto 95 kilovatnih ur

Novi e-tron quattro bo Audi predstavil konec avgusta letos, kupci pa bodo prve avtomobile dobili konec leta. Model e-tron sportback bo predstavljen šele prihodnje leto.

Kupci so za novinca položili varščino kljub temu, da Audi še ni objavil cene za električna modela, kar brez dvoma kaže na zanimanje za novo tehniko in predvsem na izjemno priljubljenost električnih avtomobilov na Norveškem, kjer si ti režejo že četrtino trga.

Za e-tron quattro je Audi le napovedal, da se bo cenovno uvrščal med modela Q5 in Q7.

Audi je naročila odprl tudi v Avstriji, v Švici in v Belgiji, kjer bo izdeloval model e-tron quattro. Zanimivo pa je, da na ozek seznam prvih držav ni uvrstil Nemčije. Za nemški in kitajski trg je za pobiranje naročil zadolžil lokalne distributerje in jim prepustil odločitev, kdaj bodo pričeli z zbiranjem naročil.

Audi e-tron quattro je v tem hipu še konceptni avto, serijsko bo predstavljen prihodnje leto, ko se prične tudi njegova proizvodnja. Že sedaj pa so znane nekatere njegove ključne lastnosti – imel bo tri električne motorje s skupno močjo 320 kilovatov, baterijo kapacitete 95 kilovatnih ur in doseg s polno baterijo okoli 500 kilometrov. Novinec bo dolg 4,88 metra in se bo tudi velikostno uvrščal med modela Q5 in Q7.

Več iz teme:  
Audi > INA >

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novice
Novice Vihar in škandal iz VW, strah pred višjimi davki in kraje luksuznih avtov 2

Teden se je vrtel okoli Volkswagna, v pozitivni in negativni smeri. Na naš trg je zapeljal T-roc, prepričljiv športni terenec, ki ima...

AVTO
Posel
Posel (intervju) Mariborčan, ki se je povzpel na vrh razvojne verige v Audiju 1

»Audi zelo ceni pridnost in jo tudi dobro nagrajuje. Plače vseh zaposlenih v Audiju so zelo dobre, v primerjavi z BMW in Mercedes-Benzom...

FINANCE
SDS in NSi bi zaradi stare LB jemali hrvaškim podjetjem v Sloveniji. Recimo, vzeli bi denar Mercatorju, ki je sistemsko podjetje! Je to zdravo? 30

Kakšno novelo ustavnega zakona »za zaščito NLB« predlagata stranki: parlamentarna komisija za javne finance je predlog že soglasno...

AVTO
Novosti
Novosti Novi audi A6 kaže smer razvoja direktorskih limuzin 1

Novi A6 bo na nemški trg zapeljal junija letos, osnovni štirivaljni turbodizel 40 TDI bo stal 48 tisoč evrov

OK & EN
Nafta+Plin
Nafta+Plin Začeli z izvozom prekmurskega plina 1

Družba Geoenergo je včeraj začela s prodajo surovega plina iz vrtin Pg-10 in Pg-11A hrvaški družbi INA.

AVTO
Novice
Novice Volkswagen se je ujel v nov poslovni škandal 5

Testiranje z dizelskimi izpusti so opravljali na opicah in ljudeh, v škandal so se ujeli Volkswagen, Daimler in BMW