Vroča nemka z obilo, prevečkrat spregledane, bencinske romantike Vroča nemka z obilo, prevečkrat spregledane, bencinske romantike Insignia je privlačna in nevsiljiva avtocestna limuzina, ki v marsikaterem pogledu preseneti. Z 1,6 litrskim turbobencinskim motorjem s 147 kilovati (200 konjskimi močmi) ponuja romantično kombinacijo, ki jo danes na žalost kupci prepogosto spregledajo.
Anže Kopitar se je iz mercedesovega kupeja CLS presedel v luksuzni terenec GLE Anže Kopitar se je iz mercedesovega kupeja CLS presedel v luksuzni terenec GLE Najuspešnejši slovenski hokejist Anže Kopitar je na obisku v Sloveniji prejel novega jeklenega konjička. Odslej se bo v domačih krajih vozil z luksuznim terencem mercedes-benz GLE.
Svetovni avto leta 2019: velika zmaga jaguarja I-pacea, kipci še audiju A7, mclarnu 720S in suzukiju jimnyju Svetovni avto leta 2019: velika zmaga jaguarja I-pacea, kipci še audiju A7, mclarnu 720S in suzukiju jimnyju V New Yorku smo danes razglasili že 15. zmagovalce izbora Svetovni avto leta. Največ odličij je prejel jaguar I-pace.
Mercedes, v katerem se bodo vozili tudi milenijci Mercedes, v katerem se bodo vozili tudi milenijci Še ena vroča srebrna puščica s pečatom Roberta Lešnika. CLA je izjemno pomemben mercedes. Kar 70 odstotkov kupcev je novih, mlajših strank, kar tri četrtine teh pa jih ostane zvestih znamki.

Slovenski avto leta 2018 je volkswagen polo

Čas branja: 1 min
21.01.2018  19:21  Dopolnjeno: 21.01.2018 19:24
V finale izbora se je zvrstilo pet avtomobilov, polo je bratranca kodiaqa ugnal za le eno točko
Slovenski avto leta 2018 je volkswagen polo

Obveščaj me o novih člankih:  
Slovenske novice dodaj
Val 202 dodaj
TV Slovenija dodaj
Motorevija dodaj
Siol.net dodaj

Novinarski kolegi iz 11 slovenskih medijev oziroma sedmih uredništev (Delo in Slovenske novice, Val 202 in oddaja Avtomobilnost na TV Slovenija, Večer in EVO magazin, Motorevija, Planet Siol.net, Dnevnik in Nedeljski Dnevnik ter Avto magazin) so objavili rezultate letošnjega izbora Slovenski avto leta.

S 34 točkami si je zmago prislužil volkswagen polo, z le eno točko zaostanka pa je na drugem mestu pristala škoda kodiaq. Na tretje mesto se je z 29 točkami uvrstila honda civic, na četrto večji brat lanskega zmagovalca, peugeot 5008 z 18 točkami in na peto s 14 točkami mazda CX-5.

Volkswagen polo bo tekmoval tudi v letošnjem izboru Poslovni avto leta v kategoriji službeni avto. Zanj pa smo pretekli teden glasovali tudi v izboru Svetovni avto leto. Kako visoko ali nizko smo ga uvrstili, bomo razkrili konec prihodnjega tedna.

Poslovni avto leta 2019

Glasujte za najboljši avto leta v petih kategorijah: službeni, poslovni, managerski, EKO avto in luksuzni terenec.
Glasovanje poteka do 20. maja.

 


Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
Članki (brexit) Sta EU in V. Britanija dosegli okvirni dogovor o finančnih obveznostih?

Pogajalci Evropske unije in Velike Britanije so po poročanju britanskega tiska dosegli okvirni sporazum o višini ločitvenega računa, ki...

FINANCE
Članki
Članki Zasedanje Opeca: četrtkova odločitev bo usmerila ceno nafte

Potem ko že vso jesen cena surove nafte narašča, zdaj na trgu nestrpno pričakujejo, kaj se bodo na četrtkovem zasedanju Opeca njegove...

FINANCE
Članki
Članki Bo novi šengenski sistem pameten ali samo brihten? 2

Ta teden so članice EU potrdile pravno podlago za pametne šengenske meje; sistem bo zaživel predvidoma do leta 2020, pri mejnih...

FINANCE
Članki
Članki Ocena Bruslja: slovenski proračun vsebuje tveganja 3

V danes objavljeni oceni je Bruselj slovenskemu proračunu za 2018 pripel najslabšo od treh možnih ocen, saj meni, da v njem obstajajo...