Hyundai i20 v bitko s tekmeci brez dizlov Hyundai i20 v bitko s tekmeci brez dizlov S korenito prenovo modela i20 so se Korejci znebili dizlov, dodali pa mu 7-stopenjski dvosklopčni menjalnik, zmogljivejši turbo motor ter zvrhano mero pameti.
Zvezdnik, ki se odlično znajde tudi na bojišču Zvezdnik, ki se odlično znajde tudi na bojišču Sedli smo za volan ikone, ki je sinonim za terenske zmogljivosti in prestiža, hkrati pa nima roka trajanja. Dame in gospodje, novi Mercedes-Benz razred G - tudi kot AMG!
Svetovalec razlaga, kako na avto plačati manj davka Svetovalec razlaga, kako na avto plačati manj davka Pogovor z Zdravkom Poljaševićem, predstavnikom nemške družbe BronzMobile.de GmbH in slovenskih Kreativnih najemov, ki so zaslužni za to, da številna luksuzna vozila slovenskih lastnikov vozijo pod nemško tablico SIG.
Kako do velikih davčnih prihrankov z registracijo avta v tujini in izjemni električni audi e-tron Kako do velikih davčnih prihrankov z registracijo avta v tujini in izjemni električni audi e-tron Razburljiv avtomobilski teden je prinesel avto presežkov – Audijev popolnoma električni SUV e-tron, ki smo ga v živo spoznali v San Franciscu. Poglobili smo se v že znano tematiko – registracijo luksuznih avtomobilov na Slovaškem in v Nemčiji, ki prinaša precejšnje davčne prihranke, in se pogovorili še z organizatorjem najema avtov v tujini – za Finance je spregovoril uradno in brez dlake na jeziku.
Bil je že čas, električni audi e-tron Nemčijo vrača na vrh avtoindustrije Bil je že čas, električni audi e-tron Nemčijo vrača na vrh avtoindustrije Prvi povsem električni audi e-tron obljublja velik napredek v razvoju, poleg zmogljivega motorja in baterije ponuja prestižno izkušnjo, kopico uporabnih rešitev in razumno ceno pod 80 tisoč evrov.

Volkswagen je ohranil prvo mesto v svetu

Čas branja: 1 min
08.01.2018  07:33
Po poročanju nemškega Bild am Sonntag je nemški Volkswagen lani prodal 10,7 milijona avtomobilov in ohranil prvo mesto v svetovni prodaji
Volkswagen je ohranil prvo mesto v svetu
Foto: Volkswagen

Nemška Skupina Volkswagen (znamke Volkswagen, Audi, Seat, Porsche in Škoda) je lani dosegla prodajo 10,7 milijona vozil in s tem rezultatom za 400 tisoč vozil presegla predlanski rezultat, za rast pa sta zaslužna predvsem kitajski in evropski trg, je še poročal nemški časnik. Prihodki Skupine naj bi lani zrasli prek 220 milijard evrov (leta 2017 so dosegli 217 milijard evrov).

Volkswagen je s prodajo 10,3 milijona vozil lani prvič postal največji proizvajalec na svetu, letos podatkov o prodaji še ni razkril, objavil jih bo 17 januarja.

Na drugo mesto v prodaji se je po poročanju časnika uvrstila Toyota s prodajo 10,35 milijona vozil s čimer je za dva odstotka popravila rezultat iz leta 2016. V letošnjem letu je Toyota napovedala prodajo 10,5 milijona vozil.

Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novice
Novice Rekordi Volkswagna: šest milijonov vozil v svetu, tri milijone na Kitajskem

Nemška avtomobilska znamka Volkswagen je lani dosegla vsaj dva pomembna mejnika, v svetu je prvič presegla proizvodnjo šest milijonov...

AVTO
Posel
Posel Preobrat v Volkswagnu, milijardne naložbe v elektriko in storitve mobilnosti

Volkswagen bo pretresel nemške tovarne in večino sredstev namenil za razvoj novih tehnologij, predvsem za električne avtomobile

MANAGER
Manager
Manager Dieselgate Za skupinsko tožbo zoper Volkswagen v ZPS zbrali 6.200 prijav

45 tisoč oškodovancev zaradi afere Dieselgate je v Sloveniji, kažejo podatki Zveze potrošnikov Slovenije.

AVTO
Posel
Posel Volkswagen uspešno prebrodil dizelsko, ne pa tudi prve krize

Marca 2015 je bila delnica Volkswagna vredna prek 250 evrov, do izbruha afere pa je izgubila več kot tretjino vrednosti

AVTO
Posel
Posel Delnice Volkswagna – kot da škandala sploh ne bi bilo 2

Testiranje z dizelskimi izpusti so opravljali na opicah in ljudeh, v škandal so se ujeli Volkswagen, Daimler in BMW

AVTO
Novice
Novice Dieselgate: nekdanji direktor VW v ZDA obsojen na sedem let zapora 4

Med osmimi obtoženimi sta bila obsojena le dva. V Volkswagnu najvišjim direktorjem koncerna odsvetujejo potovanje v ZDA.

AVTO
Posel
Posel Fantomski volkswagni v Franciji 4

Skoraj 800 tisoč avtomobilov znamk skupine Volkswagen se je v Franciji znašlo na seznamu prodanih vozil, čeprav še niso imeli končnega...