Vroča nemka z obilo, prevečkrat spregledane, bencinske romantike Vroča nemka z obilo, prevečkrat spregledane, bencinske romantike Insignia je privlačna in nevsiljiva avtocestna limuzina, ki v marsikaterem pogledu preseneti. Z 1,6 litrskim turbobencinskim motorjem s 147 kilovati (200 konjskimi močmi) ponuja romantično kombinacijo, ki jo danes na žalost kupci prepogosto spregledajo.
Svetovni avto leta 2019: velika zmaga jaguarja I-pacea, kipci še audiju A7, mclarnu 720S in suzukiju jimnyju Svetovni avto leta 2019: velika zmaga jaguarja I-pacea, kipci še audiju A7, mclarnu 720S in suzukiju jimnyju V New Yorku smo danes razglasili že 15. zmagovalce izbora Svetovni avto leta. Največ odličij je prejel jaguar I-pace.
Mercedes, v katerem se bodo vozili tudi milenijci Mercedes, v katerem se bodo vozili tudi milenijci Še ena vroča srebrna puščica s pečatom Roberta Lešnika. CLA je izjemno pomemben mercedes. Kar 70 odstotkov kupcev je novih, mlajših strank, kar tri četrtine teh pa jih ostane zvestih znamki.
Razkošen lexus s 26-palčnim zaslonom le za Azijce Razkošen lexus s 26-palčnim zaslonom le za Azijce Japonski Lexus želi kupcem ponuditi še več prostora in razkošja. To pa je mogoče le v kombijevski zasnovi. Danes je v Šanghaju predstavil prvi enoprostorec LM.

Takšna bo prihodnost limuzin, verjame Infiniti

Čas branja: 1 min
04.01.2018  18:48
Japonska prestižna znamka Infiniti (v lasti Nissana) je pokazala prvo fotografijo in nekaj informacij o konceptu Q inspiration
Takšna bo prihodnost limuzin, verjame Infiniti

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Infiniti dodaj
Nissan dodaj

Q inspiration oblikovno prinaša čiste oblikovalske poteze brez robov in tudi brez klasičnih potez limuzin. Pri tej znamki odkriva nov oblikovalski jezik, ki ga bo upodobila v prihodnjih serijskih modelih.

Po besedah šefa oblikovanja znamke Karima Habiba je Q inspiration evolucija klasične prestižne limuzine, ki je nujna zato da razred, ki ga vse bolj izpodrivajo športni terenci, ostane svež. Obenem pa nova oblika napoveduje tudi nove tehnične rešitve, manjše atmosferske motorje in elektrifikacijo pogona, ki jo bo Infiniti predstavil v prihodnjih serijskih modelih. Manjši motorji zahtevajo manj prostora, zato je Habib prostor izrabil za povečanje kabine in manjše previse prek obeh prem.

Novinec bo sicer v celoti razkrit 15. januarja na avtomobilskem salonu v Detroitu, takrat bo znano tudi več informacij o novem infinitiju.

Poslovni avto leta 2019

Glasujte za najboljši avto leta v petih kategorijah: službeni, poslovni, managerski, EKO avto in luksuzni terenec.
Glasovanje poteka do 20. maja.

 

Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
Članki Kako je z Grčijo – in kako s slovenskim posojilom 2

Grčija je (spet) na dnevnem redu, saj naj bi avgusta predvidoma končala zadnji program pomoči in se dokončno vrnila na trg, če bo šlo...

FINANCE
Članki
Članki W. Buffett svari: Ne zadolžujte se za nakup delnic

To je sloviti naložbenik Warren Buffett med drugim zapisal v pismu delničarjem svoje družbe Berkshire Hathaway, ki je z leti pridobilo...

TRANS-LOG
Novice
Novice Junckerjev sklad. Pozor, prihaja EFSI 2.0. Kaj morate vedeti? 1

Kako donosen bo moral biti projekt in kakšne pogoje bo moral izpolnjevati, če bo želel v prihodnje prejeti podporo Junckerjevega sklada;...