Vroča nemka z obilo, prevečkrat spregledane, bencinske romantike Vroča nemka z obilo, prevečkrat spregledane, bencinske romantike Insignia je privlačna in nevsiljiva avtocestna limuzina, ki v marsikaterem pogledu preseneti. Z 1,6 litrskim turbobencinskim motorjem s 147 kilovati (200 konjskimi močmi) ponuja romantično kombinacijo, ki jo danes na žalost kupci prepogosto spregledajo.
Anže Kopitar se je iz mercedesovega kupeja CLS presedel v luksuzni terenec GLE Anže Kopitar se je iz mercedesovega kupeja CLS presedel v luksuzni terenec GLE Najuspešnejši slovenski hokejist Anže Kopitar je na obisku v Sloveniji prejel novega jeklenega konjička. Odslej se bo v domačih krajih vozil z luksuznim terencem mercedes-benz GLE.
Svetovni avto leta 2019: velika zmaga jaguarja I-pacea, kipci še audiju A7, mclarnu 720S in suzukiju jimnyju Svetovni avto leta 2019: velika zmaga jaguarja I-pacea, kipci še audiju A7, mclarnu 720S in suzukiju jimnyju V New Yorku smo danes razglasili že 15. zmagovalce izbora Svetovni avto leta. Največ odličij je prejel jaguar I-pace.
Mercedes, v katerem se bodo vozili tudi milenijci Mercedes, v katerem se bodo vozili tudi milenijci Še ena vroča srebrna puščica s pečatom Roberta Lešnika. CLA je izjemno pomemben mercedes. Kar 70 odstotkov kupcev je novih, mlajših strank, kar tri četrtine teh pa jih ostane zvestih znamki.

TOP avtozgodbe 2017 – uvoz avta iz EU, vladne blesarije, lepe Slovenke in davčne utaje

Čas branja: 7 min
30.12.2017  11:40
Vsebine na portalu avto.finance.si, ki ste jih letos najraje prebirali. Lahko bi rekli, da gre za klasiko, ki temelji na nasvetih pri uvozu avta, vladnih blesarijah in dizelski aferi.
TOP avtozgodbe 2017 – uvoz avta iz EU, vladne blesarije, lepe Slovenke in davčne utaje
Ker imate radi klasiko pri vsebini, vam za naslovno fotografijo ponujamo klasiko Ženeve 2015 – zasanjano dekle iz avtomobilskega salona, ki je krasila tudi pregled Top avtozgodb leta 2015.
Foto: Miloš Milač

Leto 2017 je bilo dobro za avtomobilsko industrijo in tudi za naš portal avto.finance.si, saj smo vas pritegnili s številnimi zanimivimi vsebinami. Dokaz, da nas radi berete, je tudi čas, ki ste nam ga namenili. V zadnjih nekaj mesecih ste na portali v povprečju prebili skoraj osem minut. V povprečju pa se pri avtomobilskih člankih zadržite šest minut in 32 sekund.

V celem letu smo objavili več kot 500 avtomobilskih člankov, z njimi pa smo pritegnili 1,32 milijona edinstvenih ogledov.

Tudi na [avto.finance.si] je vse več vsebin zaklenjenih, kar ste bralci dobro sprejeli. Za avtomobilske članke ste namreč porabili veliko žetonov, kar nekaj pa se vas je zaradi naših vsebin odločilo skleniti naročnino na spletne Finance.

Veliko pozornosti ste nam namenili tudi na družabnih omrežjih, največ na Facebooku. Pričakovano je bil najbolj zanimiv članek oziroma galerija lepih Slovenk avtosalona v Ljubljani.

Med posameznimi rubrikami na portalu ste najpogosteje izbrali teste in novosti, nato pa nasvete in posel.

Prva deseterica najbolj branih člankov pa dokazuje tudi, da vam ni kaj dosti mar za novice, ki se pojavljajo na drugih portalih, da cenite ekskluzivno vsebino in da so nekatere vsebine na našem portalu dobile status nesmrtnosti, saj se tudi po nekaj letih, daleč iz globin arhiva, uvrščajo med najbolj brane in aktualne.

Poslovni avto leta 2019

Glasujte za najboljši avto leta v petih kategorijah: službeni, poslovni, managerski, EKO avto in luksuzni terenec.
Glasovanje poteka do 20. maja.

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
Članki Ko začnejo Kitajci poudarjati kakovost – cene surovin upadajo

Strah pred presežno ponudbo zaradi preobrata v kitajskem dojemanju, da ni pomembna samo hitrost, ampak tudi kakovost gospodarske rasti,...

FINANCE
Članki
Članki Ocena Bruslja: slovenski proračun vsebuje tveganja 3

V danes objavljeni oceni je Bruselj slovenskemu proračunu za 2018 pripel najslabšo od treh možnih ocen, saj meni, da v njem obstajajo...

FINANCE
Članki
Članki Bo novi šengenski sistem pameten ali samo brihten? 2

Ta teden so članice EU potrdile pravno podlago za pametne šengenske meje; sistem bo zaživel predvidoma do leta 2020, pri mejnih...

FINANCE
Članki
Članki Zasedanje Opeca: četrtkova odločitev bo usmerila ceno nafte

Potem ko že vso jesen cena surove nafte narašča, zdaj na trgu nestrpno pričakujejo, kaj se bodo na četrtkovem zasedanju Opeca njegove...

FINANCE
Članki
Članki (brexit) Sta EU in V. Britanija dosegli okvirni dogovor o finančnih obveznostih?

Pogajalci Evropske unije in Velike Britanije so po poročanju britanskega tiska dosegli okvirni sporazum o višini ločitvenega računa, ki...

TRANS-LOG
Novice
Novice Junckerjev sklad. Pozor, prihaja EFSI 2.0. Kaj morate vedeti? 1

Kako donosen bo moral biti projekt in kakšne pogoje bo moral izpolnjevati, če bo želel v prihodnje prejeti podporo Junckerjevega sklada;...