Hyundai i20 v bitko s tekmeci brez dizlov Hyundai i20 v bitko s tekmeci brez dizlov S korenito prenovo modela i20 so se Korejci znebili dizlov, dodali pa mu 7-stopenjski dvosklopčni menjalnik, zmogljivejši turbo motor ter zvrhano mero pameti.
Zvezdnik, ki se odlično znajde tudi na bojišču Zvezdnik, ki se odlično znajde tudi na bojišču Sedli smo za volan ikone, ki je sinonim za terenske zmogljivosti in prestiža, hkrati pa nima roka trajanja. Dame in gospodje, novi Mercedes-Benz razred G - tudi kot AMG!
Svetovalec razlaga, kako na avto plačati manj davka Svetovalec razlaga, kako na avto plačati manj davka Pogovor z Zdravkom Poljaševićem, predstavnikom nemške družbe BronzMobile.de GmbH in slovenskih Kreativnih najemov, ki so zaslužni za to, da številna luksuzna vozila slovenskih lastnikov vozijo pod nemško tablico SIG.
Kako do velikih davčnih prihrankov z registracijo avta v tujini in izjemni električni audi e-tron Kako do velikih davčnih prihrankov z registracijo avta v tujini in izjemni električni audi e-tron Razburljiv avtomobilski teden je prinesel avto presežkov – Audijev popolnoma električni SUV e-tron, ki smo ga v živo spoznali v San Franciscu. Poglobili smo se v že znano tematiko – registracijo luksuznih avtomobilov na Slovaškem in v Nemčiji, ki prinaša precejšnje davčne prihranke, in se pogovorili še z organizatorjem najema avtov v tujini – za Finance je spregovoril uradno in brez dlake na jeziku.
Bil je že čas, električni audi e-tron Nemčijo vrača na vrh avtoindustrije Bil je že čas, električni audi e-tron Nemčijo vrača na vrh avtoindustrije Prvi povsem električni audi e-tron obljublja velik napredek v razvoju, poleg zmogljivega motorja in baterije ponuja prestižno izkušnjo, kopico uporabnih rešitev in razumno ceno pod 80 tisoč evrov.

Zmešnjava avtomobilskih trendov v letu 2018 in prihodi ob koncu leta

Čas branja: 2 min
22.12.2017  01:00
Kateri avtomobili bodo v prihodnjem letu zapeljali na naše ceste in v katere smeri kažejo trendi, preizkusili smo dacio dusterja, suzukija swifta, mazdo6 in dacio sandero s samodejnim menjalnikom, na trg pa sta zapeljala škoda karoq in mitusbishi eclipse cross.
Zmešnjava avtomobilskih trendov v letu 2018 in prihodi ob koncu leta

Avtomobilska panoga leto 2017 končuje z nekajodstotno rastjo in vstopa v prav tako pozitivno leto 2018. Tega bodo zaznamovale vsaj tri smeri: nadaljnji razvoj električnih avtov in hibridov, še bogatejša ponudba športnih terencev in negovanje klasičnih razredov. Napovedujemo novosti za leto 2018 …

Bi imeli nov avto s samodejnim menjalnikom, pa zanj ne bi radi odšteli več kot deset tisoč evrov? Rešitev je dacia sandero 0,9 TCE90 easy-R, preverili smo, kaj romunski mestni avto ponuja za odštet denar.

Škoda tudi z manjšim športnim terencem karoqom preseneča in osuplja vse – pri nas si je najnovejšega športnega terenca s puščico na nosu še pred prvim pravim stikom ali vožnjo zaželelo več kot 200 kupcev.

Mazda6: v petih letih se je preoblekla kar trikrat. Japonski passat, prodoren poslovni avto mazda6, igra zanimivo igro. Po petih letih je doživel že tretjo prenovo. Tako mu Mazda podaljšuje rok trajanja, hkrati pa se oddaljuje rok za nov model. Pregledali smo, kaj je šestica v tem času doživela, kaj je pridobila, kako dobra je aktualna šestica in kaj ponuja za leto 2018.

V Grčiji smo vozili novo dacio dusterja, ki je po sedmih letih dobila pošteno prenovo. Kaj je novega pri dusterju, kako se pelje, je kaj napredoval pri opremi in varnostni in najpomembneje – je ostal dostopen širšemu krogu kupcev?

Mitsubishi je pri nas predstavil novega športnega terenca razreda C eclipse cross. Novinca smo podrobno spoznali že junija letos, na ekskluzivnih testnih vožnjah še predserijskega modela. Odprto vprašanje je ostala le cena, to pa so v ljubljanskem AC Mobilu res dobro prilagodili trgu.

Za volanom novega suzukija swifta, japonskega mestnega avtomobila, ki za dobrih 15 tisočakov ponuja zvrhan kup varnosti in opreme, ob sodobni obliki pa navduši tudi z zelo dobrimi voznimi lastnostmi, prostornostjo, udobjem in majhno porabo goriva zmogljivega turbo trivaljnika.

Za konec pa smo preverili še, kako doma polniti službeni električni avto in račun izdati podjetju.

Želim vam uspešen delovni teden!

Miloš Milač, urednik portala avto.finance.si

P. S.: Spremljajte nas tudi na Twitterju in Facebooku.

Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Testi
Testi Kakšen avto s samodejnim menjalnikom dobim za deset tisočakov? 7

Dacia sandero 0,9 TCE 90 easy-R s samodejnim menjalnikom stane natanko deset tisoč evrov. Ponuja dovolj avtomobila za ta denar?

FINANCE
Članki
Članki (nova pravila) Adijo, provizije za nakup s plačilno kartico 2

Trinajst vprašanj in odgovorov pred 13. januarjem, ko začnejo veljati nova evropska pravila za plačilne storitve. Med drugim trgovci in...

FINANCE
Članki
Članki Evrska dilema: naj bo odločanje bolj ali manj centralizirano 10

So fiskalna pravila lahko zgolj enostavna in stroga ali pa na drugi strani prožna in zapletena? Obstaja vmesna pot? In zakaj nekdanji šef...

FINANCE
Članki
Članki Funt je teden začel z izrazitim zdrsom 1

V primerjavi z začetkom leta 2016 je funt glede na evro zdaj vreden že okoli 17 odstotkov manj; to pa pomeni, da je z evri na Otoku zdaj...

FINANCE
Članki
Članki Ko začnejo Kitajci poudarjati kakovost – cene surovin upadajo

Strah pred presežno ponudbo zaradi preobrata v kitajskem dojemanju, da ni pomembna samo hitrost, ampak tudi kakovost gospodarske rasti,...

FINANCE
Članki
Članki Junckerjev sklad kot učna ura, kako bomo črpali denar EU po letu 2020

Pogovor s podpredsednikom EIB o težavah, ki jih imajo nove članice EU pri izkoriščanju zmogljivosti sklada EFSI

FINANCE
Članki
Članki ECB s programom QE želi spodbuditi inflacijo. Kakšna je torej evrska inflacija zdaj?

Po danes objavljenih podatkih evropskih statistikov se je evrska inflacija januarja še malo oddaljila od ravni dveh odstotkov – to je...