Zvezdnik, ki se odlično znajde tudi na bojišču Zvezdnik, ki se odlično znajde tudi na bojišču Sedli smo za volan ikone, ki je sinonim za terenske zmogljivosti in prestiža, hkrati pa nima roka trajanja. Dame in gospodje, novi Mercedes-Benz razred G - tudi kot AMG!
Svetovalec razlaga, kako na avto plačati manj davka Svetovalec razlaga, kako na avto plačati manj davka Pogovor z Zdravkom Poljaševićem, predstavnikom nemške družbe BronzMobile.de GmbH in slovenskih Kreativnih najemov, ki so zaslužni za to, da številna luksuzna vozila slovenskih lastnikov vozijo pod nemško tablico SIG.
Kako do velikih davčnih prihrankov z registracijo avta v tujini in izjemni električni audi e-tron Kako do velikih davčnih prihrankov z registracijo avta v tujini in izjemni električni audi e-tron Razburljiv avtomobilski teden je prinesel avto presežkov – Audijev popolnoma električni SUV e-tron, ki smo ga v živo spoznali v San Franciscu. Poglobili smo se v že znano tematiko – registracijo luksuznih avtomobilov na Slovaškem in v Nemčiji, ki prinaša precejšnje davčne prihranke, in se pogovorili še z organizatorjem najema avtov v tujini – za Finance je spregovoril uradno in brez dlake na jeziku.
Bil je že čas, električni audi e-tron Nemčijo vrača na vrh avtoindustrije Bil je že čas, električni audi e-tron Nemčijo vrača na vrh avtoindustrije Prvi povsem električni audi e-tron obljublja velik napredek v razvoju, poleg zmogljivega motorja in baterije ponuja prestižno izkušnjo, kopico uporabnih rešitev in razumno ceno pod 80 tisoč evrov.
Stare vrednote novega volvovega karavana: varnost, udobje in prostornost Stare vrednote novega volvovega karavana: varnost, udobje in prostornost Tako opevana dinamika v razredu poslovnih karavanov je pri volvu V60 postavljena na stranski tir. Izpostavljene pa so vrednote, ki jih dejansko najbolj potrebujemo - varnost, udobje in prostornost

Prišel je privlačni Mitsubishijev SUV, cena je prava!

Čas branja: 2 min
19.12.2017  07:57
Kupci bodo za 20 tisočakov dobili privlačen kupejevski SUV z močnim 1,5 litrskim turbo motorjem s 121 kilovati. Mitsubishi se z eclipsom cross torej resno podaja v boj za slovenske kupce.
Prišel je privlačni Mitsubishijev SUV, cena je prava!
Mitsubishi eclipse cross je novi adut te znamke v Sloveniji. Ima vse, kar kupci pričakujejo od športnih terencev, prihaja tudi dizelski motor. Predstavila ga je Lily Gradišek iz AC Mobila.
Foto: Miloš Milač

Spomladi smo na ekskluzivni predstavitvi preizkušali še predserijski mitsubishi eclipse cross – kupejevski SUV C segmenta , ki združuje nekatere tradicionalne in tudi ekstravagantne poteze in rešitve te znamke.

Novi eclipse cross nam je bil všeč. Pohvalili smo nekatere rešitve, denimo z dvema gubama povišano streho, ki omogoča veliko prostora za glave potnikov na zadnji klopi, pa prej omenjeno deljeno zadnje steklo, ki zadku daje kupejevski videz, steklo pod usmernikom zraka pa omogoča solidno preglednost nazaj. Ta je sicer omejena s potniki na zadnji klopi. Če je ta polna, je preglednost zelo skromna. Če na njej ni potnikov, pa povsem v naslone zadnje klopi pogrezljivi vzglavniki poskrbijo za skoraj neoviran pogled nazaj.

Zamerili pa smo mu nekaj nedorečenosti – napak, ki bi lahko sodile v zgodbo predserijskega izdelka. Denimo mlačen 1,5 litrski turbo s kar 121 kilovati, ti v praksi niso bili tako zelo poskočni.

Kako je s ceno? Naša ocena je bila, da mora cena novinca ostati pod 20 tisočaki za osnovni in okoli 23 tisočaki za bolje opremljen model z drugo stopnjo opreme, da bi eclipse cross tudi prodajno pustil močan pečat in ujel okoli 300 slovenskih kupcev letno.

Distributer znamke Mitsubishi AC Mobil je ob včerajšnjem razkritju oznanil prav takšne cene, novi eclipse bo od januarja na voljo za ceno pod 20 tisoč evri.

Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novosti
Novosti Mitsubishijev kupejevski terenec za manj kot 20 tisočakov 5

Mitsubishijev SUV se vozi v zelo konkurenčen razred, računa vsaj na 200 slovenskih kupcev in se postavlja z ugodno začetno ceno pod 20...

AVTO
Testi
Testi (video) Z japoncem v objemu skandinavske zime

V objemu skandinavske zime smo preizkusili, kako se na zasneženi in ledeni podlagi znajde novi mitsubishi eclipse cross.

FINANCE
Članki
Članki Koliko se bo po brexitu skrčil evropski parlament?

Kaj se bo po brexitu zgodilo s 73 sedeži evroposlancev iz Velike Britanije? Evropski parlament je danes izglasoval svoj predlog, ki ga...

FINANCE
Članki
FINANCE
Članki
Članki Bo Opec občutil negativno stran svoje strategije? 4

Lani se je naftni kartel Opec z zmanjšanjem dnevnih kvot načrpane nafte trudil zvišati povprečno ceno surove nafte in to mu je uspelo;...

FINANCE
Članki
Članki ECB s programom QE želi spodbuditi inflacijo. Kakšna je torej evrska inflacija zdaj?

Po danes objavljenih podatkih evropskih statistikov se je evrska inflacija januarja še malo oddaljila od ravni dveh odstotkov – to je...

FINANCE
Evropska komisija krepko izboljšala napoved o rasti za Slovenijo 6

Pri evropski komisiji pričakujejo, da se bo slovenski BDP letos okrepil za 4,7 odstotka, v letu 2018 pa za 4odstotke

FINANCE
Članki
Članki Ocena Bruslja: slovenski proračun vsebuje tveganja 3

V danes objavljeni oceni je Bruselj slovenskemu proračunu za 2018 pripel najslabšo od treh možnih ocen, saj meni, da v njem obstajajo...