(Intervju) Avstrijka, ki je zasnovala šefa sipin Bližnjega vzhoda (Intervju) Avstrijka, ki je zasnovala šefa sipin Bližnjega vzhoda V moškem svetu avtomobilov se dame redko prebijejo v ospredje. Ena takšnih je Avstrijka Caroline Krismer, strojna inženirka in ekonomistka, ki se je kalila v Magni, se izpopolnjevala pri projektu za Lamborghini, v celoti vodila projekt maseratija GT in za češnjo na torti od začetka do konca vodila nastajanje prvega Rolls-Royceovega luksuznega terenca.
Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Ford mustang je huligan v družbi evropskih športnikov za podobno ceno, ki zna pritegniti tako zelo kot superšportniki za 200 in več tisočakov. Je avto, ki dvigne največ prahu za ceno, ki jo zahteva.
(Video) Sopotništvo oziroma kako »nujno« zlo obrnete v prihranke na celi črti (Video) Sopotništvo oziroma kako »nujno« zlo obrnete v prihranke na celi črti S pravim avtom in sopotništvom do desetkrat nižjih stroškov, pa še pozabljeno družabnost boste obudili v sicer samotnih jutrih
Bencinski focus proti dizelskemu – kako se izide večna dilema? Bencinski focus proti dizelskemu – kako se izide večna dilema? Vzporedno smo zapeljali dva najnovejša forda focusa s povsem različnima motorjema in ugotovili, da so razlike med dizlom in bencinarjem bolj simbolne; ali drugače: z nobenim ne boste zgrešili, le o svojih potrebah prej razmislite.

Prišel je privlačni Mitsubishijev SUV, cena je prava!

Čas branja: 2 min
19.12.2017  07:57
Kupci bodo za 20 tisočakov dobili privlačen kupejevski SUV z močnim 1,5 litrskim turbo motorjem s 121 kilovati. Mitsubishi se z eclipsom cross torej resno podaja v boj za slovenske kupce.
Prišel je privlačni Mitsubishijev SUV, cena je prava!
Mitsubishi eclipse cross je novi adut te znamke v Sloveniji. Ima vse, kar kupci pričakujejo od športnih terencev, prihaja tudi dizelski motor. Predstavila ga je Lily Gradišek iz AC Mobila.
Foto: Miloš Milač

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Mitsubishi dodaj
AC Mobil dodaj
Honda dodaj
Aleš Zafošnik dodaj

Spomladi smo na ekskluzivni predstavitvi preizkušali še predserijski mitsubishi eclipse cross – kupejevski SUV C segmenta , ki združuje nekatere tradicionalne in tudi ekstravagantne poteze in rešitve te znamke.

Novi eclipse cross nam je bil všeč. Pohvalili smo nekatere rešitve, denimo z dvema gubama povišano streho, ki omogoča veliko prostora za glave potnikov na zadnji klopi, pa prej omenjeno deljeno zadnje steklo, ki zadku daje kupejevski videz, steklo pod usmernikom zraka pa omogoča solidno preglednost nazaj. Ta je sicer omejena s potniki na zadnji klopi. Če je ta polna, je preglednost zelo skromna. Če na njej ni potnikov, pa povsem v naslone zadnje klopi pogrezljivi vzglavniki poskrbijo za skoraj neoviran pogled nazaj.

Zamerili pa smo mu nekaj nedorečenosti – napak, ki bi lahko sodile v zgodbo predserijskega izdelka. Denimo mlačen 1,5 litrski turbo s kar 121 kilovati, ti v praksi niso bili tako zelo poskočni.

Kako je s ceno? Naša ocena je bila, da mora cena novinca ostati pod 20 tisočaki za osnovni in okoli 23 tisočaki za bolje opremljen model z drugo stopnjo opreme, da bi eclipse cross tudi prodajno pustil močan pečat in ujel okoli 300 slovenskih kupcev letno.

Distributer znamke Mitsubishi AC Mobil je ob včerajšnjem razkritju oznanil prav takšne cene, novi eclipse bo od januarja na voljo za ceno pod 20 tisoč evri.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novosti
Novosti Mitsubishijev kupejevski terenec za manj kot 20 tisočakov 5

Mitsubishijev SUV se vozi v zelo konkurenčen razred, računa vsaj na 200 slovenskih kupcev in se postavlja z ugodno začetno ceno pod 20...

AVTO
Testi
Testi (video) Z japoncem v objemu skandinavske zime

V objemu skandinavske zime smo preizkusili, kako se na zasneženi in ledeni podlagi znajde novi mitsubishi eclipse cross.

FINANCE
Članki
Članki Bo novi šengenski sistem pameten ali samo brihten? 2

Ta teden so članice EU potrdile pravno podlago za pametne šengenske meje; sistem bo zaživel predvidoma do leta 2020, pri mejnih...

FINANCE
Članki
Članki Koliko se bo po brexitu skrčil evropski parlament?

Kaj se bo po brexitu zgodilo s 73 sedeži evroposlancev iz Velike Britanije? Evropski parlament je danes izglasoval svoj predlog, ki ga...

FINANCE
Članki
Članki Zasedanje Opeca: četrtkova odločitev bo usmerila ceno nafte

Potem ko že vso jesen cena surove nafte narašča, zdaj na trgu nestrpno pričakujejo, kaj se bodo na četrtkovem zasedanju Opeca njegove...

TRANS-LOG
Novice
Novice Junckerjev sklad. Pozor, prihaja EFSI 2.0. Kaj morate vedeti? 1

Kako donosen bo moral biti projekt in kakšne pogoje bo moral izpolnjevati, če bo želel v prihodnje prejeti podporo Junckerjevega sklada;...