Bavarska pošast, ukročena kot hišni ljubljenček Bavarska pošast, ukročena kot hišni ljubljenček Novi BMW M5 je inteligentna preobrazba nekdanjega limuzinskega dirkača. Je izjemno hiter, obvladljiv in še vedno zabaven avto, ki se pomika v razred superšportnikov.
Veliki scrambler za neukročene veterane Veliki scrambler za neukročene veterane Vožnja z rumenim scramblerjem 1100 je lahko tako zenovska, da v spominih nanjo meditiraš skozi zimo, še pred začetkom nove sezone pa z veseljem cesti ukradeš kakšen sončen dan.
Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Koncentrat, zaradi praznikov, dvotedenskega dogajanja prinaša pregled najcenejših 4x4 avtov v Sloveniji, električnih avtov glede na doseg baterije, opise kopice športnih terencev, pregled poslovanja Volva, Renaulta in Nissana, vrline osveženega volkswagna passata in prvo pomladno lastovko na dveh kolesih - ducati scrambler 1100.
Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Preverili smo, kateri električni avtomobili vas bodo zapeljali najdlje. Razporedili smo jih po dosegu, izmerjenem po novem merilnem ciklu WLTP. Ta prinaša realnejšo sliko od starega NEDC. Pogledali pa smo tudi, kako doseg merijo Američani.
Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Štirideset držav, vključno z Japonsko in EU, je potrdilo osnutek p(Združenih narodov#Organizacija združenih narodov) (ZN), ki leta 2020 predvideva obvezno vgradnjo sistema za samodejno zaviranje v osebne in lahke dostavne avtomobile.

Boj Azijcev za prevlado v Evropi

Čas branja: 1 min
17.08.2017  16:34
Toyoti in Nissanu v Evropi za ovratnik diha Hyundai
Boj Azijcev za prevlado v Evropi
Hyundai želi s kono prihodnje let prepričati 63.600 evropskih kupcev. Klasičnim motornim različicam se bo pridružila tudi električna.

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Toyota dodaj
Nissan dodaj
Hyundai dodaj
Kia dodaj

Toyota je že dolga leta vodilna azijska znamka v Evropi, vse bolj pa mu za ovratnik dihata Nissan in Hyundai. Zadnji želi z razširjeno ponudbo SUV do leta 2021 prevzeti položaj vodilne azijske znamke v Evropi

Hyundai bo do leta 2019 podvojil ponudbo športnih terencev v Evropi, do leta 2021 pa jo bo še nadgradil. Produktno ofenzivo vodi novi SUV oziroma crossover kona, ki bo na evropskih trgih na voljo konec letošnjega leta. Sledila mu bosta še razred manjši SUV dolžine okoli štiri metre ter največji SUV znamke, ki bo še večji od grand santa feja.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

Hyundaijevi SUV modeli si v Evropi režejo 35 odstotni delež prodaje znamke, ta delež pa bo znamka v prihodnje še povečevala. Sestrska znamka Kia ima sicer še nekoliko večji, 41 odstotni, delež SUV. Da je vstop v ta razred res poslovno uspešen, dokazuje Nissan ki z SUV ustvari 70 odstotkov prodaje, Toyota pa je delež letos povečala iz 12 na 30 odstotkov, krivec je izjemno uspešni model C-HR.

Povpraševanje po SUV v Evropi ob tem ne pojenja, lani so si robustneži odrezali 24,7 odstotni delež v skupni prodaji osebnih avtov, letos pa že 28,2 odstotnega.

Hyundaijeva kona naj bi po napovedih Hyundaija prihodnje leto prepričala 63.600 kupcev (Toyota z modelom C-HR cilja na 100 tisoč kupcev v polnem letu). Klasično motorno ponudbo kone pa bo prihodnje leto dopolnila še električna različica s tehniko modela ioniq.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novice
FINANCE
Članki
Članki Je EU je po tihem že posekala ZDA v rasti BDP? 9

V minulih letih smo se navadili brati, da ameriško gospodarstvo okreva veliko močneje od evropskega. Pa to še drži?

FINANCE
Članki
Članki (novi krog pogajanj o brexitu) Bosta EU in Velika Britanija zbližali stališča?

V Bruslju se ob 17. uri začenja tretji krog britansko-evropskih pogajanj o brexitu; med težjimi je vprašanje o finančnih obveznostih V....

FINANCE
Članki
Članki Češki predsednik Zeman bi raje izgubil sredstva EU kot sprejel begunce 6

Iz višegrajskih članic so se burno odzvali na odločitev Sodišča EU, da zavrne njihovo tožbo proti evropskim begunskim kvotam; zdaj se...

FINANCE
Članki
Članki Pet prioritet EU: Da, Juncker napoveduje strožjo presojo kitajskih naložb 1

V današnjem govoru o stanju v Uniji je šef evropske komisije Jean-Claude Juncker predstavil vizijo prihodnosti EU, v njej pa - kot smo...

FINANCE
Članki
Članki (Brexit) Dve omehčani britanski stališči, ki bi ju morali poznati

Pogajalski ekipi EU in Velike Britanije začenjata četrti krog pogajanj o brexitu; ta bo predvidoma tekel v senci petkovega govora...