Bavarska pošast, ukročena kot hišni ljubljenček Bavarska pošast, ukročena kot hišni ljubljenček Novi BMW M5 je inteligentna preobrazba nekdanjega limuzinskega dirkača. Je izjemno hiter, obvladljiv in še vedno zabaven avto, ki se pomika v razred superšportnikov.
Veliki scrambler za neukročene veterane Veliki scrambler za neukročene veterane Vožnja z rumenim scramblerjem 1100 je lahko tako zenovska, da v spominih nanjo meditiraš skozi zimo, še pred začetkom nove sezone pa z veseljem cesti ukradeš kakšen sončen dan.
Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Najcenejši, najbolj zanesljivi, kleni in razburljivi Koncentrat, zaradi praznikov, dvotedenskega dogajanja prinaša pregled najcenejših 4x4 avtov v Sloveniji, električnih avtov glede na doseg baterije, opise kopice športnih terencev, pregled poslovanja Volva, Renaulta in Nissana, vrline osveženega volkswagna passata in prvo pomladno lastovko na dveh kolesih - ducati scrambler 1100.
Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Koliko kilometrov lahko prevozijo današnji električni avtomobili? Preverili smo, kateri električni avtomobili vas bodo zapeljali najdlje. Razporedili smo jih po dosegu, izmerjenem po novem merilnem ciklu WLTP. Ta prinaša realnejšo sliko od starega NEDC. Pogledali pa smo tudi, kako doseg merijo Američani.
Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Leta 2020 vsi novi avtomobili s sistemom za samodejno zaviranje Štirideset držav, vključno z Japonsko in EU, je potrdilo osnutek p(Združenih narodov#Organizacija združenih narodov) (ZN), ki leta 2020 predvideva obvezno vgradnjo sistema za samodejno zaviranje v osebne in lahke dostavne avtomobile.

Volkswagnov prestiž za 150 Slovencev

Čas branja: 1 min
05.07.2017  16:44
Volkswagnova želja po prestižnem razredu je, kljub Audiju pod isto streho, neskončna. Vanj vstopa arteon, naslednik modelov passat CC in CC, letos pa želi v Sloveniji najti 150 kupcev.
Volkswagnov prestiž za 150 Slovencev
Foto: Matej Kačič

Več iz teme:  
Audi >
Obveščaj me o novih člankih:  
Audi dodaj

Nova petsedežna in petvratna kupejevska limuzina se je v zadnji izdaji imensko in oblikovno povsem ločila od osnove na kateri temelji, passatu. Arteon je samostojen izdelek, čeprav ga s passatom povezuje veliko skupnih delov in tudi sama hrbtenica – osnova. Kljub temu je arteon na pogled in po merah skoraj pol razreda večji od passata, dolg je 4,86 metra, obenem je nižji in širši ter po zaslugi boljših materialov in opreme tudi dražji.

Podrobneje o arteonu iz prve predstavitve v Nemčiji

Osnovni model arteon 1.5 TSI s 110 kilovati stane 31.392 evrov kar je okoli osem tisoč evrov več od nekaj šibkejšega passata 1.4 TSI z 92 kilovati. Cenik se nadaljuje pri opremi elegance, ki v kombinaciji z dvolitrskim motorjem TDI s 110 kilovati stane 36.650, športni R-line pa 37.375 evrov. Bencinski arteon 2.0 TSI s samodejnim dvosklopčnim menjalnikom in 140 kilovati stane slabih 41 tisočakov, za najzmogljivejši 2.0 TSI 4Motion z 206 kilovati pa boste odšteli nekaj čez 50 tisočakov.

Slovenski distributer želi letos prodati 150, prihodnje leto pa 300 avtomobilov.


Več iz teme:  
Audi >

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novosti
Novosti Volkswagnov maneken s pametjo Einsteina 10

Arteon je umetnina na štirih kolesih, elegantni petvratni kupe za elito pa premore tudi najboljšo tehnologijo, kar jo Volkswagen ta hip...

FINANCE
Članki
Članki (novi krog pogajanj o brexitu) Bosta EU in Velika Britanija zbližali stališča?

V Bruslju se ob 17. uri začenja tretji krog britansko-evropskih pogajanj o brexitu; med težjimi je vprašanje o finančnih obveznostih V....

FINANCE
Članki
Članki Dobra novica: Evroposlanci podprli znižanje DDV za e-knjige in digitalne naročnine 1

Če bodo spremembo sredi meseca potrdile še države članice, e-knjige in digitalne naročnine ne bodo več obdavčene višje kot tiskane...

FINANCE
Članki
Članki Je EU je po tihem že posekala ZDA v rasti BDP? 9

V minulih letih smo se navadili brati, da ameriško gospodarstvo okreva veliko močneje od evropskega. Pa to še drži?

AVTO
Novosti
Novosti Bo VW arteon mešal štrene BMW in Mercedes-Benzu? 11

Štirivratni kupe arteon bo nadomestil upokojeni model CC. Od passata je daljši, pohvali se lahko z največjim prtljažnikom v razredu.

FINANCE
Članki
Članki Kdo bo najbolj občutil, da je Umar izboljšal napoved rasti BDP 4

Deset stvari, ki jih morate vedeti o sveži napovedi gospodarske rasti v Sloveniji, ki so jo pripravili na Umarju in jo glede na pomlad...