Avto
Oglasno sporočilo

Karavana #neukrotljivih Mustangov osvaja Ljubljano

Pet neukrotljivih Mustangov bo v tednu 24. Avtosalona Slovenija svoj pravi duh prikazalo na ljubljanskih cestah in ulicah. Vsak dan, od ponedeljka do sobote, med 7. in 18. uro, bodo neustrašni vozniki Mustangove karavane z domiselnimi preobrati, mimohodi, formacijami in nalogami ves čas zganjali vragolije in obračali poglede mimoidočih. Srečali jih boste v dobri družbi, z znanimi blogerji in svobodnjaki, na odbitih lokacijah in na najbolj obiskanih mestih. Prikazali vam bomo vse vidike Mustangovega značaja in značilnosti avtomobila.
Avtor
28.03.2017 08:00
Čas branja: 5 min

V torek smo ob bok Fordovi ameriški legendi, neukrotljivemu Mustangu, postavili se eno žrebe, legendarnega slovenskega Ponyja, ki ga Rogovci znova obujajo in s 13. aprilom postavljajo na trg. Takrat bo v ljubljanskem BTC zaživel njihov prodajni salon in Ponyji bodo tudi zares na voljo za prodajo. Ob 17h pa smo na Fordovem odru gostili Roka Lesjaka, direktorja Roga, zadožzenega za lansiranje Ponyja tako na domačem trgu, kot v tujini.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

Več zanimivih informacij o Ponyju si oglejte v prispevku na Facebook live Ford Slovenija: www.facebook.com/Ford.SI

SREDA

Za začetek dneva smo morali Karavano Mustangov, ki se je skrivala v parkirni hiši Stožice, najprej najti. Po dobri uri in pol je to uspelo Petru, ki si je za nagrado prislužil staro legendo, Ponyja (facebook.com/RadioAntena.si/). Kroženje karavane po mestu smo nadaljevali z lepotno blogerko in radijsko voditeljico Leo Filipovič z umetniškim imenom Lepa Afna. Pet neukrotljivih jo je prišlo iskat domov in jo odpeljalo na zmenek v Le Petit Cafe, med vožnjo pa je pripravila vlog o ličenju v avtomobilu tik pred zmenkom. Za opoldansko okrepčilo v ameriškem stilu je tokrat poskrbel legendarni hodok v Lepi Žogi. Popoldne pa so Mustangi na ljubljanski grad zapeljali še enega prvih slovenskih blogerjev Ronija Kordiša, ki ga bolje poznamo pod imenom HAD.

Na salonu smo gostili Bineta Volčiča. Pogovor z njim si lahko ogledate na www.facebook.com/Ford.SI.

ČETRTEK

Na salonu smo gostili Čisto pravega rangerja Francija Zakrajška.

Popoldne so pred predsedniško palačo pričakali naših 5 športnih junakov (Ilka Štuhec, Filip Flisar, Jurij Tepeš, Peter Prevc in Boštjan Kline), ki so jih peljali na Kongresni trg na sprejem Dan šampionov tik pred avtobusom, v katerem so sledili ostali zimski junaki.

Direktor Summit Motors Ljubljana David Jurič je podelil 2 štipendiji perspektivnima športnikoma: alpski smučarki Niki Tomšič in smučarskemu skakalcu Timiju Zajcu in ključe avtomobila za 1-letno uporabo.​

PETEK

Če boste v petek zjutraj ostali brez prevoza, se vidimo na mestnih vpadnicah. Med 7. in 9. uro vam karavana Mustangov na LPP linijah mestnih vpadnic nudi brezplačen prevoz do Bavarskega dvora. Dobimo se na Barju, Dolgem mostu, Ježici, Stožicah, Studencu ... Dokler ne zakruli v želodcu in se karavana Mustangov znajde na ploščadi pred E.Leclercom, kjer nas že čaka slastnih deset hamburgerjev Lars & Sven. Boste prijavili svoj kolektiv? Preko FB Radia Antena bomo zbirali naročila za podjetja/agencije in med vsemi prijavljenimi izbrali eno podjetje. Kosilo bomo dostavili do 14.00. Dan bomo zaključili pred urbanim lokalom v mestu, Sputnikom. Pridite in se fotografirajte z nami.

Dogajanje na salonu:

  • Ob 11. uri se bomo na Fordovem odru z Vojkom Safranom z AMZS pogovarjali o varni vožnji, najpogostejših napakah, odgovornosti, učinkih substanc na našo odzivnost med vožnjo, kako na okretnost avtomobila vpliva premalo ali preveč napolnjena pnevmatika, razlika med zimsko, letno in poletno pnevmatiko ter še marsikaj.
  • Ob 17. uri pa bomo na Fordovem odru gostili Jurija Tepeša, ki bo ob koncu pogovora z moderatorjem Jožetom Robežnikom o Juriju, kakršnega javnost bolj malo pozna, med vsemi, ki sodelujejo v nagradni igri, tudi izžrebal eno (izmed vsega samo 20) ZLATO KARTO za dan Ford Performance.

SOBOTA

Na najbolj udaren sejemski dan bo karavana Mustangov nudila prevoz na sejem vsem, ki so se na vožnjo prijavijo vnaprej prek Radia Antena. Vsem bomo omogočili tudi brezplačen vstop na Avtosalon in drobno pozornost. Karavana Mustangov bo svoje moči ponovno nabirala v Mostecu, saj jo popoldne že čaka srečanje kluba V8 Club Slovenija na Ježici. Mustangi bodo nastopili kot posebni gostje in se dve uri družili z ljubitelji močnih žrebcev. Popoldne pa bo karavana svoj krog sklenila z zaključno formacijo in izbrane goste 24. Avtosalona Slovenija zapeljala kar do doma.

Dogajanje na salonu:

  • Ob 11. uri na Fordovem odru gostimo vlogerja Cirila Komotarja, s katerim se bomo pogovarjali, kako je preizkusiti več kot 2000 avtomobilov in kako jih med seboj sploh še loči, kaj pri avtomobilu ceni, na kaj je pozoren ... in še kaj, gotovo tudi v njegovem navihanem slogu.
  • Ob 17. uri pa bomo gostili Ilko Štuhec.

NEDELJA

Dogajanje na salonu:

  • Ob 11. uri bo moderator Jože Robežnik na Fordovem odru gostil Vojkom kaskaderko Tjašo in smukača Roka Perka. Navzven so čisto običajna družina, a ko jih spoznate pobliže ... Dotaknili se bomo zanimivih anekdot in vsakodnevnih prigod iz njunega manj običajnega pestrega življenja, živahnega družinskega življenja, popotovanj in še marsičesa. Ob 17. uri pa bomo na Fordovem odru žrebali še eno (izmed vsega samo 20) ZLATO KARTO za dan Ford Performance.