Avto
Oglasno sporočilo

Z novo Ford Kugo odkrijte nove priložnosti

Avtor
22.01.2017 23:59
Čas branja: 3 min

Število uporabnikov športnih terencev v Evropi narašča in zagotovo bo marsikoga nagovorila nova Ford Kuga, ki je tehnološko še bolj napredna in prefinjena. Vožnja s športnim terenskim vozilom je preprostejša, varnejša in še bolj polna užitka. Sodobno oblikovana zunanjost z izbranimi prefinjenimi materiali v notranjosti vas bodo prepričali v trenutku. Kjer drugi vidijo ovire, vi odkrivate nove priložnosti.

Kuga je na voljo s Fordovim dovršenim sistemom za komunikacije in razvedrilo SYNC 3, inovativnimi tehnologijami za pomoč vozniku, ergonomsko in udobno notranjostjo ter zmogljivimi in varčnimi motorji, med katerimi je tudi Fordov 1,5-litrski dizelski motor TDCi s 120 KM, ki pri izpustih CO2 115 g/km porabi samo 4,4 l/100 km.

Novost je tehnologija za pravokotno parkiranje, ki vozniku nove Kuge pomaga prostoročno parkirati, ima izboljšan sistem Active City Stop, ki prepreči nalet pri manjši hitrosti ter vključuje sistem prilagodljive osvetlitve za optimalno vidljivost pri slabših svetlobnih razmerah. Med naprednimi tehnologijami ne smemo pozabiti na Fordov inteligentni štirikolesni pogon (AWD), ki stalno meri oprijem pnevmatik na cestišču in tako poskrbi za prilagoditve v manj kot 20 milisekundah, kar je dvajsetkrat hitreje od enega samega pomežika z očmi.

Izjemno pomemben del sistema Ford SYNC je sistem za pomoč v sili, ki rešuje življenja. V primeru nezgode s sproženjem varnostne blazine ali izklopom črpalke za gorivo vam sistem pomaga neposredno poklicati reševalne službe. Sistem posreduje ključne informacije, kot so koordinate GPS, da sistem reševanja steče, kar se da hitro.

Skrbno izdelana notranjost nove Kuge je še bolj prefinjena ter voznika in potnike navduši z ergonomijo, slogom in udobjem. Krmilniki na volanu in klimatski napravi so intuitivni, pregled in upravljanje vozila je veliko bolj enostaven. Za hladne zimske dni vam priporočamo, da si izberete ogrevan volanski obroč, v kombinaciji z ogrevanimi prednjimi sedeži in edinstvenim sistemom za ogrevanje vetrobranskega stekla. Vozilo potrebuje le minuto ali dve, da se vse lepo odtali.

Z novo Kugo je odpiranje prtljažnih vrat lahko zelo enostavno. Sistem za prostoročno odpiranje prtljažnih vrat omogoča dostop do prtljažnika s preprostim zamahom z nogo pod zadnjim odbijačem. Ta praktični sistem je lani izbrala več kot tretjina kupcev Kuge, saj omogoča odpiranje prtljažnih vrat tudi s polnimi rokami vrečk oziroma prtljage ali z dojenčkom v naročju.

Širok nabor različic opreme, dodatne opreme in motorjev, tudi v kombinaciji s najnovejšim Powershift samodejnim menjalnikom je dolg in pester. Tokrat vam prvič predstavljamo Kugo ST line in razkošno Kugo Vignale.

Kuga ST-Line prinaša drzno zunanje in notranje oblikovanje, vključno z unikatnimi platišči in športnimi sedeži. Navdušila vas bo z najbolj športno vozno dinamiko tega modela doslej, saj je del izboljšav podvozja tudi optimalna nastavitev vzmetenja in krmiljenja za zmanjšanje nagibanja karoserije in ostrejšo odzivnost.

Če si želite prestiža je Kuga Vignale prava izbira za vas. Na voljo je z ekskluzivnim naborom opreme, ki vključuje unikatno biserno barvo Vignale Milano Grigio, vrhunski značaj notranjosti poudari šestkotno prešito oblazinjenje sedežev in drugih površin iz usnja Windsor z značilnimi šivi v slogu smokinga. Vignale je najvišja raven izraza Fordove znamke v Evropi. Sodoben prestižni izdelek in izjemna izkušnja lastništva združujeta nagrajeno oblikovanje, vrhunsko izdelavo, napredne tehnologije in ekskluzivno opremo.