Najmanjši volkswagnov križanec z veliko potenciala Najmanjši volkswagnov križanec z veliko potenciala T-cross je veliko več, kot le privzdignjen ter za tisočaka in pol dražji VW polo. Mladostnega videza, z veliko možnostmi individualizacije in prilagojen aktivnemu življenjskemu slogu navduši vse generacije, na majorških cestah pa je prepričal tudi za volanom.
Avtomobilski eksoti, ki so pridobili ali izgubili največ vrednosti Avtomobilski eksoti, ki so pridobili ali izgubili največ vrednosti V luči ženevskega avtosalona so pri JBR Capitalu pripravili lestvici ženevskih avtomobilov, ki so naložbo lastnikov oplemenitili ali pa precej osiromašili.
Evropa in Kitajska – (pre)veliko breme za ameriški Ford? Evropa in Kitajska – (pre)veliko breme za ameriški Ford? Ameriški Ford je lani, predvsem zaradi izgub v Evropi in na Kitajskem, zmanjšal dobiček pred davki za 37 odstotkov. Šef Forda si je kljub temu prislužil povišek.
Kazen zaradi dizelskih motorjev sklestila Audijev dobiček Kazen zaradi dizelskih motorjev sklestila Audijev dobiček Audijev operativni dobiček je lani upadel za 32,3 odstotka, na 3,53 milijarde evrov. Za levji delež zmanjšanja so krivi kazen münchenskega sodišča in drugi stroški, povezani z afero Dieselgate. Napovedi za 2019 so boljše.
Tesla razkrila model Y, evropske cene bodo krepko višje kot ameriške Tesla razkrila model Y, evropske cene bodo krepko višje kot ameriške Privzdignjena tesla model 3 – model Y med kupce prihaja konec leta 2020, osnovna različica pa leta 2021. Že zdaj pa je jasno, da bodo evropske cene zanjo od 20 do 26 odstotkov višje kot ameriške.

E. Musk ima novo vizijo in obljublja revolucijo

Čas branja: 1 min
21.07.2016  13:02  Dopolnjeno: 21.07.2016 13:22
Načrtuje širitev iz osebnih na tovorna vozila, izboljšanje sistema avtopilotov, nekakšno samooskrbo z elektriko ter vključitev v ekonomijo souporabe.
E. Musk ima novo vizijo in obljublja revolucijo
Ko je Elon Musk, prvi mož Tesla Motors, pred desetimi leti objavil prvi osrednji načrt družbe in v njem zapisal vizijo razvoja družbe, je vanj vključil štiri stvari. Da želi ustvariti nišni...

Več iz teme:  

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

AVTO
Novice
Novice Teslov model X ni sam od sebe zdrvel v hišo 11

Na forumu Tesle Motors se je v teh dneh znašla grozljiva reklamacija enega od kupcev novega športnega terenca model X, piše Business...

OK & EN
Novice
Novice E. Musk: vse Tesle bodo imele AutoPilota 7

Teslina modela X in S in tudi prihodnji model 3 bodo imeli vgrajeno samovozečo opremo, so sinoči sporočili iz Tesle.

AVTO
Novice
Novice Tesla je novi model 3 na trg uvedel prek družabnih omrežij in,... uspel! 8

Tesla avtomobile prodaja podobno kot Apple telefone - čaka se v vrsti

FINANCE
Kakšne pomisleke imajo Nemci glede Teslinega avtopilota? 2

Nemčija poziva Teslo, naj opusti oglaševanje avtopilota, saj pri nemškem ministrstvu za transport ocenjujejo, da je takšno poimenovanje...

AVTO
Novice
Novice Tesla na krilih Modela X do rekordne prodaje, Musk prepovedal popuste 4

Prodaja se je v primerjavi z istim obdobjem lani več kot podvojila. V drugi polovici leta želijo prodati 50 tisoč vozil.

OK & EN
Elektrika
Elektrika Tesla bo v Evropi izdeloval tudi avte, ne le baterije

Elon Musk je potrdil, da v 2017 načrtuje izbiro evropske lokacije za tovarno Gigafactory 2, v kateri bodo izdelovali baterije in...

AVTO
Novice
Novice Tesla model 3 ima že 400 tisoč naročil! 9

Pravi izziv bo izpolnitev mase naročil, nekateri kupci bodo na avtomobile čakali celo do 2020,...