Najmanjši volkswagnov križanec z veliko potenciala Najmanjši volkswagnov križanec z veliko potenciala T-cross je veliko več, kot le privzdignjen ter za tisočaka in pol dražji VW polo. Mladostnega videza, z veliko možnostmi individualizacije in prilagojen aktivnemu življenjskemu slogu navduši vse generacije, na majorških cestah pa je prepričal tudi za volanom.
Avtomobilski eksoti, ki so pridobili ali izgubili največ vrednosti Avtomobilski eksoti, ki so pridobili ali izgubili največ vrednosti V luči ženevskega avtosalona so pri JBR Capitalu pripravili lestvici ženevskih avtomobilov, ki so naložbo lastnikov oplemenitili ali pa precej osiromašili.
Evropa in Kitajska – (pre)veliko breme za ameriški Ford? Evropa in Kitajska – (pre)veliko breme za ameriški Ford? Ameriški Ford je lani, predvsem zaradi izgub v Evropi in na Kitajskem, zmanjšal dobiček pred davki za 37 odstotkov. Šef Forda si je kljub temu prislužil povišek.
Kazen zaradi dizelskih motorjev sklestila Audijev dobiček Kazen zaradi dizelskih motorjev sklestila Audijev dobiček Audijev operativni dobiček je lani upadel za 32,3 odstotka, na 3,53 milijarde evrov. Za levji delež zmanjšanja so krivi kazen münchenskega sodišča in drugi stroški, povezani z afero Dieselgate. Napovedi za 2019 so boljše.
Tesla razkrila model Y, evropske cene bodo krepko višje kot ameriške Tesla razkrila model Y, evropske cene bodo krepko višje kot ameriške Privzdignjena tesla model 3 – model Y med kupce prihaja konec leta 2020, osnovna različica pa leta 2021. Že zdaj pa je jasno, da bodo evropske cene zanjo od 20 do 26 odstotkov višje kot ameriške.

Še nerazkriti tesla 3 že povzročil dolge čakalne vrste

Čas branja: 1 min
31.03.2016  10:03
Začetna cena bo 35 tisoč dolarjev, doseg s polno baterijo pa okoli 300 kilometrov. Za tisočaka se lahko že danes postavite v čakalno vrsto.
Še nerazkriti tesla 3 že povzročil dolge čakalne vrste

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Tesla Motors dodaj
Audi dodaj
BMW dodaj
Mercedes dodaj
Lexus dodaj

Tesla Motors bo jutri razkril dolgo pričakovani model 3, najbolj pričakovani in pomemben električni avtomobil v zadnjih letih in prvo Teslino vozilo za množični trg. O novem Teslinem avtomobilu ni znanega veliko.

Začetna cena pred odštejem državne subvencije bo znašala 35 tisoč ameriških dolarjev. Model 3 bo primerljivo velik kot Audi A4, BMW serije 3, Mercedes razreda C in Lexus IS. Z enim polnjenjem baterije bo vozilo imelo doseg okoli 320 kilometrov. Proizvodnja pa naj bi se začela konec leta 2017.

tesla-model-3-01.1459348758.jpg.o.480px.jpg

Evropski kupci bodo lahko z vplačilom tisoč evrov rezervirali svoj model 3. Rezervacija je mogoča na dva načina. Če želite boljše mesto v čakalni vrsti je bolje, da v petek obiščete najbližjo Teslino prodajalno. Rezervacijo je možno oddati še na njihovi spletni strani, ko se bo začel predstavitven dogodek v Teslinem oblikovnem studiu v Kaliforniji, 1. aprila ob 5:30 zjutraj po srednjeevropskem času.

Kot je poudaril lastnik in ustanovitelj Tesle Motors Elon Musk, ne bo šlo za popolno razkritje. Objavljene bodo le slike, kar pomeni, da bo za tehnične podrobnosti potrebno še počakati.

Kljub začetni ceni 35 tisoč dolarjev, bo vstopni in srednje opremljen model kupcem po vsej verjetnosti na voljo kasneje. Navdušenje in pričakovanje je kljub temu veliko, pred prodajalnami v Avstraliji, Hongkongu, Kanadi, na Japonskem in v ZDA se ljudje že postavljajo v čakalne vrste.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novice
Novice Tesla je novi model 3 na trg uvedel prek družabnih omrežij in,... uspel! 8

Tesla avtomobile prodaja podobno kot Apple telefone - čaka se v vrsti

AVTO
Novice
Novice Tesla model 3 ima že 400 tisoč naročil! 9

Pravi izziv bo izpolnitev mase naročil, nekateri kupci bodo na avtomobile čakali celo do 2020,...

AVTO
Novice
Novice Teslov model X ni sam od sebe zdrvel v hišo 11

Na forumu Tesle Motors se je v teh dneh znašla grozljiva reklamacija enega od kupcev novega športnega terenca model X, piše Business...

AVTO
Novosti
Novosti Tesla model X bo stresel konkurenco, v Evropi bo stal 74 tisoč evrov 24

Tesla model X prihaja z inovativnimi galebjimi vrati, sedmimi sedeži in za pet tisočakov višjo ceno kot model S

FINANCE
Članki
Članki Je Snapchat povozila konkurenca, ker mu je v zelje skočil Instagram?

So delnice Snapa dober mesec dni po začetku borzne kotacije privlačna naložba ali pač ne? Vprašali smo analitike

AVTO
Posel
Posel Tesla model 3 predčasno v proizvodnjo

Ameriški proizvajalec električnih avtomobilov Tesla je dva tedna pred načrtovanim datumom zagnal proizvodnjo modela 3, prvega hišnega...

FINANCE
Članki
Članki Dobra novica: Evroposlanci podprli znižanje DDV za e-knjige in digitalne naročnine 1

Če bodo spremembo sredi meseca potrdile še države članice, e-knjige in digitalne naročnine ne bodo več obdavčene višje kot tiskane...