Mercedesov orjak, ki ubeži davčni gorjači Mercedesov orjak, ki ubeži davčni gorjači GLE je naslednik razreda ML, ki se uvršča med začetnike premijskih športnih terencev – v najnovejši, četrti generaciji smo ga preizkusili z novim dizelskim strojem, ki nosi oznako GLE 300d; so štirje valji dovolj?
Fordova zmagovalna formula Fordova zmagovalna formula Test ford transit connect furgon L1220 1,5 EcoBlue 88 kW trend – dostavno vozilo leta 2019 po izboru Financ in revije Kamion & Bus.
Audi Q3 sportback: Znana vsebina v izstopajoči obliki Audi Q3 sportback: Znana vsebina v izstopajoči obliki Prvič smo se zapeljali z vročim audijem Q3 sportback. Kako se privlačen audi Q3 sportback primerja z običajnim?
Začetek, vzpon in padec avtosalona IAA v Frankfurtu Začetek, vzpon in padec avtosalona IAA v Frankfurtu Avtomobilski salon s kar 112-letno tradicijo IAA ni bil vselej organiziran v Frankfurtu. Zgodovina, posebnosti in zanimivosti ene največjih avtomobilskih predstav sveta.
Električna Honda s pustim imenom in igrivo vsebino Električna Honda s pustim imenom in igrivo vsebino Retro oblika, kopica domiselnih idej in zelo mestna naravnanost, tudi s skromno baterijo. To je honda s preprostim imenom e.

Volkswagen imenoval pet novih šefov na ključne položaje

Čas branja: 1 min
17.12.2015  13:07
Skupina Volkswagen je danes imenovala pet šefov za ključna področja v Skupini: razvoj, prodaja, oblikovanje, proizvodnja in produktna divizija. Vodilni bodo odgovorni za vse znamke v Skupini, od Volkswagna, Škode, Audija, Porscheja, Bentleyja in Lamborghinija.
Volkswagen imenoval pet novih šefov na ključne položaje
Menjave na ključnih mestih v Skupini Volkswagen: razvoj, prodaja, oblikovanje, proizvodnja in produktna divizija

Obveščaj me o novih člankih:  

Predsednik uprave Skupine Volkswagen Matthias Müller je ob imenovanju novih menedžerjev za Reuters povedal, da bodo strukturne spremembe pripomogle k hitrejšim odločitvam, zmanjšale bodo kompleksnost in izboljšale učinkovitost. Z imenovanjem peterice se je število menedžerjev, ki poročajo neposredno Müllerju prepolovilo.

    Pet novih menedžerjev Skupine Volkswagen

  • Ulrich Eichorn, raziskave in razvoj: 54-letni menedžer je bil do leta 2012 šef razvoja pri Bentleyju, nato je prevzel vodilni položaj v združenju nemških avtomobilskih proizvajalcev VDA. Na novem položaju je zamenjal Ulricha Hackenberga.

  • Fred Kappler, prodaja: 57-letni Kappler je bil pred imenovanjem na ključnih vlogah znotraj Skupine Volkswagen, pri znamki Volkswagen, kitajskem skupnem podjetju FAW in v Škodi. Njegova zadnja zadolžitev je bila vodenje poprodaje. Kappler je na novem položaju zamenjal Christiana Klingerja.

  • Michael Mauer: 53-letni menedžer je doslej vodil dizajnerski oddelek Porscheja, pred tem pa je delal pri Mercedes-Benzu, Saabu in pri General Motorsu. No novem položaju je zamenjal Valterja Da Silvo.

  • Wolfram Thomas, proizvodnja: 59-letni Thomas pri Volkswagnu službuje že zadnjih 35 let, v tem času pa je bil na visokih položajih v proizvodnji Volkswagna, Volkswagna gospodarska vozila in Seata. Na novem položaju je zamenjal Michaela Machta.

  • Ralf-Gerhart Willner, produktna divizija: Willner prevzema odgovornost za prilagodljive zasnove avtomobilov Skupine Volkswagen, pred menjavo je vodil področje konceptov pri znamki Audi.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
Članki Je Snapchat povozila konkurenca, ker mu je v zelje skočil Instagram?

So delnice Snapa dober mesec dni po začetku borzne kotacije privlačna naložba ali pač ne? Vprašali smo analitike

FINANCE
Članki
Članki Dobra novica: Evroposlanci podprli znižanje DDV za e-knjige in digitalne naročnine 1

Če bodo spremembo sredi meseca potrdile še države članice, e-knjige in digitalne naročnine ne bodo več obdavčene višje kot tiskane...

FINANCE
Članki
Članki Kaj predlaga Juncker v svojem, šestem scenariju za prihodnost EU 3

Ta je utemeljen na treh vrednotah - svobodi, enakosti in vladavini prava, v njem pa je Juncker nanizal vrsto reformnih predlogov, med...

FINANCE
Članki
Članki Pet prioritet EU: Da, Juncker napoveduje strožjo presojo kitajskih naložb 1

V današnjem govoru o stanju v Uniji je šef evropske komisije Jean-Claude Juncker predstavil vizijo prihodnosti EU, v njej pa - kot smo...

FINANCE
Članki
Članki Češki predsednik Zeman bi raje izgubil sredstva EU kot sprejel begunce 6

Iz višegrajskih članic so se burno odzvali na odločitev Sodišča EU, da zavrne njihovo tožbo proti evropskim begunskim kvotam; zdaj se...

FINANCE
Članki
Članki Kdo je Peter Altmaier, ki bo začasni nemški finančni minister 4

Wolfgang Schäuble je privolil, da bo vodil nemški parlament, v državi pa so določili, kdo bo prevzel njegov položaj do oblikovanja...

FINANCE
Članki
Članki Evropska komisija: Zaupamo vodstvu Mariana Rajoya, da bo rešil zadevo 57

Dan po nedeljskem katalonskem referendumu je prinesel prvi uradni odziv evropske komisije