Avto

(foto) Nissan qashqai na podjetniškem izzivu

Vadim Mancevič je na izzivu z nissanom qashqaijem pokazal odlične veščine in si priboril vikend razvajanje, Rebeka Mahorič pa je fante ugnala pri nogometu

Izpostavljamo

FINANCE
Avto
Prva vožnja s porschejem macanom e: konec bencinske in začetek električne romantike
Avto
AvtoMiloš Milač Prva vožnja s porschejem macanom e: konec bencinske in začetek električne romantike 8

Ekskluzivno - po terenskem poligonu in stezi Porschejevega centra v Leipzigu z novim električnim porschejem macanom, elektrozverino z več kot 600 konji, ki bo v celoti nadomestila bencinskega macana.

FINANCE
PMM
(Miloš živi trajnostno, 22. del): Primerjava – električni avto je že danes cenejši od bencinskega
Pametna mesta in mobilnost
Pametna mesta in mobilnostMiloš Milač (Miloš živi trajnostno, 22. del): Primerjava – električni avto je že danes cenejši od bencinskega 14

Električni avtomobili so tudi cenovno vse bliže primerljivim bencinskim. Po natančnem izračunu, ki vsebuje tudi spodbude Eko sklada, pa so lahko celo precej cenejši, dokazujem na podlagi novega domačega električnega avta – cupre born bold.

FINANCE
Manager
Moje najlepše in najbolj znamenite ceste sveta
Manager
ManagerMiloš Milač Moje najlepše in najbolj znamenite ceste sveta 4

Vzpon na Transfagarasan v Romuniji, Džebel Hafit v Abu Dabiju, Visoki Atlas v Maroku, Angeles Crest v Kaliforniji, prek otokov do Key Westa na Floridi ali preprosto med zavoji slovenskih biserov.

20.11.2015 15:04
Čas branja: 2 min

Včeraj smo na AMZS Centru varne vožnje Vransko zaključili projekt Moj qashqai zmore vse, ki smo ga pripravili skupaj z znamko Nissan. Pet tekmovalcev, ki so sodelovali v naši nagradni anketi se je preizkusilo pri parkiranju, spretnostni vožnji z žogo na motornem pokrovu in eko vožnji.

nissan-vransko-013-jm.1448027245.JPG.s.960px.jpg
Nissan qashqai je izzval podjetnike, pri parkiranju jim je pomagal s 360-stopinsko kamero, pri eko vožnji z varčnim 1,6 litrskim turbodizlom, pri spretnosti in strelom z žogo na gol pa z okretnostjo in odličnimi zavorami.

Podjetnikom, ki so v naši anketi izkazali zanimanje za napredne tehnologije v avtomobilih, področju kjer se izkažejo nissanovi novi modeli, smo omogočili njihov preizkus v živo. Peter Fischer iz Dama.techa, Vadim Mancevič iz Dim Sporta, Aleš Kegel iz Advantage Austria, Primož Valenčič, družba Prival in Rebeka Mahorič iz družbe Remina, so napredne tehnologije zapakirane v nissanov qashqai v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem preizkusili v živo.

nissan-vransko-039-jm.1448027400.JPG.c.960px.jpg
Vadim Mancevič (levo), najbolj spreten voznik izziva Moj qashqai zmore vse je iz rok Ksenije Kaloper, vodje marketinga za podjetja pri Nissanu, prejel nagrado za zmago na včerajšnjem izzivu. S svojo boljšo polovico se bo s qashqaijem odpeljal na vikend razvajanje v Thermano Laško.

Eko vožnja s qashqaijem je dala različne rezultate, najbolje pa se je odrezal Vadim Mancevič, ki je na zahtevni progi v prometu dosegel porabo nekaj čez šest litrov. Mancevič je bil najbolj učinkovit tudi pri parkiranju s 360 stopinjsko kamero in drugimi pomagali nissana qashqaija, Rebeka Mahorič pa pri nogometu. Skupni zmagovalec, Vadim Mancevič, se bo s qashqaijem odpeljal na vikend razvajanje.

nissan-vransko-003-jm.1448027647.JPG.n.960px.jpg
"V času ko so druge znamke izgubljale tržni delež, ga je Nissan pridobival, naša prednost pa so predvsem ponudba športnih terencev in dostopni varnostni sistemi," je na dogodku pojasnil direktor Nissana v Sloveniji Matevž Rakar.

Več iz dogodka v reportaži prihodnji teden

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Več o temi
Kliknite [+] poleg oznake in se prijavite na obveščanje. S klikom na ime posamezne oznake preverite seznam člankov.
OGLAS
FINANCE
Zakaj je energetska samooskrba za podjetja tako pomembna in kakšne so rešitve na trgu?

Sončne elektrarne nudijo podjetjem cenovno ugodno, trajnostno in zanesljivo oskrbo z energijo, kar pomembno zmanjšuje stroške, še...

FINANCE
Avto
Nissan v Evropi zapušča kompaktni razred
Avto
AvtoMiloš Milač Nissan v Evropi zapušča kompaktni razred

Nissan pulsar se po skromni prodaji letos poslavlja od evropskega trga, japonska znamka večje uspehe dosega s športnimi terenci

FINANCE
Avto
(intervju s šefom Nissana): Za uspeh sta nujna specializacija in vnovično zategovanje pasu
Avto
AvtoMiloš Milač (intervju s šefom Nissana): Za uspeh sta nujna specializacija in vnovično zategovanje pasu

Marjan Murn, direktor prodaje in marketinga Nissana v regiji Adriatic, pojasnjuje zakaj lahko specializacija avtomobilskemu proizvajalcu prinese boljše rezultate kot boj v množičnem razredu

FINANCE
(Revija Prevozi) Slovenska bitka s kitajskimi zmaji
PRO
Finance
Redakcija Prevozi (Revija Prevozi) Slovenska bitka s kitajskimi zmaji (PRO)

Vabimo vas k brezplačnemu prenosu revije Prevozi.

FINANCE
Avto
Urbani posebnež, katerega proizvodnjo ogroža brexit, dosegel mejnik
Avto
AvtoUroš Božin Urbani posebnež, katerega proizvodnjo ogroža brexit, dosegel mejnik

V tovarni v Sunderlandu so izdelali milijonti nissan juke

FINANCE
Avto
Avto, ki je elektrificiral ceste sveta
Avto
AvtoMiloš Milač Avto, ki je elektrificiral ceste sveta 1

Skrivnost najbolje prodajanega električnega avta na svetu je v uravnoteženosti vseh lastnosti – od udobja, prostora, dosega in seveda cene pod 30 tisoč evri. Sedaj je na vrsti nova generacija, o njej podrobno že ta četrtek.

FINANCE
Avto
Nissanov hvaležni multipraktik
Avto
AvtoMatej Kačič Nissanov hvaležni multipraktik 2

Ko je priljubljeni Nissanov qashqai premajhen, v ospredje stopi precej podobni, a večji x-trail, ki s prostornostjo, močnim dizlom, zmogljivim štirikolesnim pogonom in menjalnikom CVT odlično opravlja družinsko poslanstvo.

FINANCE
Avto
Nissan v boju z Ghosnovo zapuščino zapira več kot 10 tisoč delovnih mest
Avto
AvtoUroš Božin Nissan v boju z Ghosnovo zapuščino zapira več kot 10 tisoč delovnih mest 1

Katera delovna mesta so ogrožena? Pri Nissanu bodo preostale ukrepe naznanili ob jutrišnji objavi poslovnih rezultatov.