Kako je Renaultov električni pionir ujel in prehitel prihajajoče tekmece Kako je Renaultov električni pionir ujel in prehitel prihajajoče tekmece Renault zoe je po sedmih letih krepko osvežen. Manj oblikovno, močno pa tehnično. Renaultov električni pionir je dobil dva zmogljiva motorja z 80 ali 99 kilovati ter baterijo zmogljivosti 52 kilovatnih ur z izjemno energijsko gostoto. Tako je zoe odlično pripravljen na jesenski spopad s tekmeci.
Paradoksi in dobrote velikega mercedesa Paradoksi in dobrote velikega mercedesa Ob prenovi mercedes-benza razreda V, ki je te dni zapeljal na naše ceste, smo se poglobili v njegov položaj na trgu, ki je splošni javnosti precej skrit. O novostih zato spodaj, nekaj jih je, v nadaljevanju pa kratka zgodba o razredu V.
Novi clio – skoraj domači adut za nove zmage Novi clio – skoraj domači adut za nove zmage Renault clio je brez dvoma že desetletja najbolj slovenski avtomobil, z dobrimi štirimi metri dolžine v peti generaciji pa ob oblikovni evoluciji in za malo več denarja ponuja veliko tehnične sodobnosti in dobrega počutja.
Novi 2008 bo PSA izstrelil med velesile trga malih SUV Novi 2008 bo PSA izstrelil med velesile trga malih SUV Oglat, velik in tudi povsem električen 2008 cilja na prodajni vrh.
Nemci poskrbeli za rast prodaje avtov v Evropi, Hrvati so nam tesno za petami Nemci poskrbeli za rast prodaje avtov v Evropi, Hrvati so nam tesno za petami Prejšnji mesec je na evropskem avtomobilskem trgu prišlo do rahlega zasuka. Prodaja je prvič po lanskem avgustu zrasla, sicer za skromne štiri promile. Sosednja Hrvaška pa se je po prodaji avtov približala Sloveniji.

(Foto) zmagovalci PAL: ford focus, volkswagen passat, Audi A6 in BMW i3

Čas branja: 1 min
29.05.2015  08:20
Zmagovalci letošnjega izbora Poslovni avto leta

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Ford dodaj
BMW dodaj
Audi dodaj
Mercedes-Benz dodaj

Pred Tavčarjevim dvorcom na Visokem pri Poljanah je bil včeraj zvečer pravi avtomobilski praznik - slavili so najboljši avtomobili izbora PAL 2015.

Zmagovalci PAL 2015

Službeni avto leta - ford focus

Poslovni avto leta - volkswagen passat

EKO avto leta - BMW i3

Managerski avto leta - Audi A6

Najlepši avto leta - Mercedes-Benz S coupe

Foto: Irena Herak in Miloš Milač


Več iz teme:  

Preberite tudi:

29.05.2015
29.05.2015

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
PAL
PAL (foto) PAL: Kako so zmagovalci pripeljali do vrha

Prednost focusa in passata je v tem, da nimata slabosti. BMW i3 je električni avto prihodnosti, audi A6 pa najboljši managerski avto za...

AVTO
PAL
PAL Zmaga za vsebino, ne ceno in blišč

Nakup avtomobila je poslovna odločitev - katere so najboljše, sporoča letošnji izbor PAL 2015

AVTO
Novice
Novice (foto) Zvezdnik, ki je ukradel četrtkovo predstavo 8

Mercedes-Benz S 500 coupe: najlepši avto leta 2015 in zvezda četrtkove razglasitve PAL

AVTO
Novice
Novice Vodnik za nakup avta, bilanca berlinga po osmih letih in o avtu, ki se sam drži omejitev

Za vas sem sestavil obsežen seznam nasvetov, kako izbrati pravi avto. Poglobil sem se v skrivnosti avtomobilskega posla in vam razkril,...

FINANCE
Članki
Članki Je Snapchat povozila konkurenca, ker mu je v zelje skočil Instagram?

So delnice Snapa dober mesec dni po začetku borzne kotacije privlačna naložba ali pač ne? Vprašali smo analitike

FINANCE
Članki
Članki Dobra novica: Evroposlanci podprli znižanje DDV za e-knjige in digitalne naročnine 1

Če bodo spremembo sredi meseca potrdile še države članice, e-knjige in digitalne naročnine ne bodo več obdavčene višje kot tiskane...

FINANCE
Članki
Članki (novi krog pogajanj o brexitu) Bosta EU in Velika Britanija zbližali stališča?

V Bruslju se ob 17. uri začenja tretji krog britansko-evropskih pogajanj o brexitu; med težjimi je vprašanje o finančnih obveznostih V....