Kako bomo napad na naftna polja v Savdski Arabiji občutili na slovenskih bencinskih črpalkah? Kako bomo napad na naftna polja v Savdski Arabiji občutili na slovenskih bencinskih črpalkah? Nafta se je v minulem tednu dni podražila za 6,7 odstotka, kar je najvišji skok od letošnjega januarja
Krepki italijan z mnogo talenti Krepki italijan z mnogo talenti Robusten in vzdržljiv fullback je Fiatov odgovor na potrebe profesionalcev, prostoren, prilagodljiv in zmogljiv pa bo zadovoljil tudi pričakovanja običajnih uporabnikov pri njihovih vsakodnevnih opravkih, izletih v neznano in zabavi.
Konec pretvarjanja, z električnim EQC gre Mercedes na nož Konec pretvarjanja, z električnim EQC gre Mercedes na nož Mercedes nove dobe nas je na prvih kilometrih prepričal s tišino in eksplozivnimi pospeški, kar bo razveselilo večino, saj kljub drugačnem pogonu ostaja mercedes
Za seksi obline je žrtvovala družinsko uporabnost Za seksi obline je žrtvovala družinsko uporabnost Mazda3 je avtomobil, ki lovi poglede ter popiha na dušo zahtevnejšim voznikom, na račun atraktivne oblike in športnosti pa je izgubila nekaj družinske note.

Ščepec izboljšav za aurisa, berlinga in sharana

Čas branja: 1 min
23.02.2015  15:07
Pod ženevskimi žarometi bodo zasijali tudi prenovljeni Toyota auris, Citroen berlingo in Volkswagen sharan

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Toyota dodaj
Volkswagen dodaj

Toyota-Auris-2016-1600x1200-wallpaper-01.1424698949.jpg.e.960px.jpg

Pri Toyoti so pohiteli s prenovo aurisa, saj so novo generacijo svojega modela v nižjem srednjem razredu predstavili pred dvema letoma. Posodobili bodo obe karoserijski različici, popravki bodo zelo rahli, predvsem na prednji maski in žarometih. Minimalno so se dotaknili tudi notranjosti, kjer bo vgrajen nov multimedijski sistem in rahlo popravljena sredinska konzola.

Toyota-Auris-2016-1600x1200-wallpaper-03.1424699475.jpg.s.960px.jpg

Glavna novost bodo tako varnostni sistemi v sklopu Safety Sense. Ob tem bodo nekoliko posodobili bencinarje in dizle, ki bodo še varčnejši, novost je BMWjev 1,6-litrski dizel. Glavni adut bo še naprej hibridna različica, po kateri poseže približno tretjino kupcev.

citroen-berlingo.1424699666.jpg.n.960px.jpg

Diskretne prenove bo deležen tudi Citroenov berlingo, ki bo nase opozarjal predvsem z novim odbijačem in LED dnevnimi lučmi, na voljo bosta tudi dve novi barvi.

citroen-berlingo1.1424699694.jpg.s.960px.jpg

Potnikom bo na voljo nov multimedijski sistem s 7-palčnim zaslonom na dotik in funkcijo Mirror Screen, za večjo varnost bo vgrajeno zaviranje v sili, kamera za vzvratno vožnjo in prednji parkirni senzorji. Glavna novost so motorji iz serije BlueHDI, ki bodo na voljo v treh različicah (75KM, 100KM in 120 KM).

volkswagen-sharan1.1424699832.jpg.s.960px.jpg

V Ženevi bo na ogled tudi prenovljeni Volkswagen sharan, od zadaj bo prepoznaven zaradi luči v LED tehnologiji. Notranjost so inženirji obogatili s številnimi novimi komfortnimi in asistenčnimi sistemi. Širok nabor multimedijskih sistemov poleg tega zagotavlja povezljivost s številnimi modeli pametnih telefonov in tabličnih računalnikov.

volkswagen-sharan.1424699946.jpeg.e.600px.jpg

Obenem se je poraba goriva pri bencinskih in dizelskih motorjih zmanjšala za do 15 odstotkov. Posodobljeni Sharan bo na nemški trg prišel poleti, predprodaja pa bo stekla že aprila.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novice
Novice Volkswagnov touran ohranja klasična bočna vrata

Volkswagen bo jeseni predstavil novo generacijo svojega kompaktnega enoprostorca, ki pa zadaj ohranja klasična vrata

AVTO
Novice
Novice TOP 10 - avti Ženeve, ki bodo polnili slovenske ceste

Zbrali smo deset ženevskih novosti, ki bo po naši oceni dosegla vidnejše prodajne številke na našem trgu

FINANCE
Članki
Članki Ne naše ne vaše, normalne! 3

Privatizacija bi rešila vse težave z »našimi« in »vašimi«, predvsem pa z neučinkovitim upravljanjem premoženja.

MANAGER
Manager
Manager Intervju: Naš cilj ni večja proizvodnja

Anton Černih, predsednik uprave Slovenske industrije jekla, o prestrukturiranju programa, pričakovanjih ruskih lastnikov in menjavah...

FINANCE
Članki
Članki Kdo bodo podjetniški zmagovalci 2.0 1

Zmagovalci bodo ti, ki vedo, kako prodati svoj izdelek ali storitev. In ki so prizemljeni.

AVTO
Novice
Novice VW transporter novo poglavje podprl z nižjo ceno

Čeprav je Volkswagen transporter na ceste zapeljal pred 65 leti, njegovo ime še zdaleč ni utonilo v pozabo. Predstavili so namreč...