Kako bomo napad na naftna polja v Savdski Arabiji občutili na slovenskih bencinskih črpalkah? Kako bomo napad na naftna polja v Savdski Arabiji občutili na slovenskih bencinskih črpalkah? Nafta se je v minulem tednu dni podražila za 6,7 odstotka, kar je najvišji skok od letošnjega januarja
Krepki italijan z mnogo talenti Krepki italijan z mnogo talenti Robusten in vzdržljiv fullback je Fiatov odgovor na potrebe profesionalcev, prostoren, prilagodljiv in zmogljiv pa bo zadovoljil tudi pričakovanja običajnih uporabnikov pri njihovih vsakodnevnih opravkih, izletih v neznano in zabavi.
Konec pretvarjanja, z električnim EQC gre Mercedes na nož Konec pretvarjanja, z električnim EQC gre Mercedes na nož Mercedes nove dobe nas je na prvih kilometrih prepričal s tišino in eksplozivnimi pospeški, kar bo razveselilo večino, saj kljub drugačnem pogonu ostaja mercedes
Za seksi obline je žrtvovala družinsko uporabnost Za seksi obline je žrtvovala družinsko uporabnost Mazda3 je avtomobil, ki lovi poglede ter popiha na dušo zahtevnejšim voznikom, na račun atraktivne oblike in športnosti pa je izgubila nekaj družinske note.

Ganljiva zgodba za Valentinovo - tokrat za fante

Čas branja: 1 min
15.02.2015  09:48
Štirje Novozelandci so se s težkim srcem odpovedali svojemu že utrujenemu mladostnemu prijatelju - land roverju series 1, Land rover ga je obnovil in jim ga podaril za Valentinovo

Obveščaj me o novih člankih:  

Štirje prijatelji iz mladosti - Novozelandci Will Radford, Jeremy Wells, Anthony Dawson and James Shatwell so prijatelji še iz študentskih let, zadnjih 15 let pa jih je tesno povezoval predvsem jekleni Anglež - land rover series 1 letnika 1957 s katerim so se skupaj podajali na različne pustolovščine.

958520-DH8A1421
Will Radford, Jeremy Wells, Anthony Dawson and James Shatwell so se po 15 letih s težkih srcem odpovedali mladostnemu prijatelju - land roverju series 1 letnika 1957. Kmalu pa so ga dobili nazaj v obliki darila za Valentinovo.

Ostareli terenec, ki so ga poimenovali landy, je postal del njihovega življenja, po 15 letih pa so se mu zaradi slabega tehničnega stanja morali odpovedati. Na novozelanskem spletnem oglasniku so objavili ganljiv oglas, ki je poleg običajnih podatkov o predmetu in ceni vseboval tudi zgodbe v besedi in sliki, ki so pripovedovale o povezanosti landyja in štirih prijateljev.

958439-Cardrona-Hotel
Z landyjem so fantje doživeli veliko, v Land roverju so še enkrat prevozili njihove poti in jih ujeli v objektiv fotoaparata in kamere.

Novozelandsko predstavništvo Land Roverja je opazilo oglas in iz njega naredilo celo kampanjo. Kupili so defenderja, ga v celoti obnovili z originalnimi rezervnimi deli, pri tem pa so pazili da so pustili nekaj vojnih prask, ki jih je landy dobil na pustolovščinah s štirimi prijatelji. Nato so se predstavniki Land roverja odpravili na pustolovščino po poteh po katerih so z njim vozili tudi štirje prijatelji, vse skupaj posneli in zaključili v garaži Willa Radforda - enega od četverice.

Na Valentinovo so si štirje prijatelji ogledali televizijski oglas z njihovim starim, a temeljito restavriranim land roverjem series 1, ki se je končal s pripisom "veselo valentinovo fantje, Claire (Willova žena) ima ključe." Kako so se odzvali, si poglejte v videu.

Projekt valentinovo je del globalne kampanje Land roverja v zadnjem letu proizvodnje modela defender, neposrednega naslednika prve generacije iz leta 1957.Preberite tudi:

23.05.2015

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
Članki Ne naše ne vaše, normalne! 3

Privatizacija bi rešila vse težave z »našimi« in »vašimi«, predvsem pa z neučinkovitim upravljanjem premoženja.

FINANCE
Članki
Članki Tadej Toš, komik: Kot družba se vrtimo v krogu, kot v nakupovalnem centru

Stand up komik in televizijski voditelj o tem, zakaj je pustil redno službo, kaj združuje in razdvaja Slovence ter zakaj je dobro na...

FINANCE
Članki
Članki Intervju: Če se ne bo dalo delati, bom odšel 8

Torbjörn Månsson, izvršni direktor DUTB, pred katero so kadrovske zamenjave

FINANCE
Članki
Članki Mansson: Moja služba je varna, a če ne bom mogel delati, bom odšel sam (2. del) 1

V drugem del intervjuja šef DUTB Torbjörn Månsson spregovori tudi o svoji prihodnosti, bančnem kriminalu in medijskih pritiskih

MANAGER
Manager
Manager Intervju: Naš cilj ni večja proizvodnja

Anton Černih, predsednik uprave Slovenske industrije jekla, o prestrukturiranju programa, pričakovanjih ruskih lastnikov in menjavah...

FINANCE
Članki
Članki Jazbec in krti 7

Človeka spoznaš, če mu daš oblast - to še posebej velja za guvernerja Jazbeca.

FINANCE
Članki
Članki Mirno dihanje pilota Lubitza 13

Zakaj je letalska katastrofa v francoskih Alpah za naš občutek varnosti hujša nočna mora od terorizma..