Mercedesov orjak, ki ubeži davčni gorjači Mercedesov orjak, ki ubeži davčni gorjači GLE je naslednik razreda ML, ki se uvršča med začetnike premijskih športnih terencev – v najnovejši, četrti generaciji smo ga preizkusili z novim dizelskim strojem, ki nosi oznako GLE 300d; so štirje valji dovolj?
Fordova zmagovalna formula Fordova zmagovalna formula Test ford transit connect furgon L1220 1,5 EcoBlue 88 kW trend – dostavno vozilo leta 2019 po izboru Financ in revije Kamion & Bus.
Audi Q3 sportback: Znana vsebina v izstopajoči obliki Audi Q3 sportback: Znana vsebina v izstopajoči obliki Prvič smo se zapeljali z vročim audijem Q3 sportback. Kako se privlačen audi Q3 sportback primerja z običajnim?
Začetek, vzpon in padec avtosalona IAA v Frankfurtu Začetek, vzpon in padec avtosalona IAA v Frankfurtu Avtomobilski salon s kar 112-letno tradicijo IAA ni bil vselej organiziran v Frankfurtu. Zgodovina, posebnosti in zanimivosti ene največjih avtomobilskih predstav sveta.
Električna Honda s pustim imenom in igrivo vsebino Električna Honda s pustim imenom in igrivo vsebino Retro oblika, kopica domiselnih idej in zelo mestna naravnanost, tudi s skromno baterijo. To je honda s preprostim imenom e.

Volkswagnov up! za mamice

Čas branja: 1 min
27.12.2013  09:14
Čehi so pod okriljem nemškega avtomobilskega proizvajalca predstavili zanimiv koncept Mama up!, ki je s svojimi uporabnimi dodatki pisan na kožo mamicam z dojenčki

Volkswagnov malček up! je postal predmet zanimivega konceptnega vozila, ki je posebej pripravljen in opremljen za mamice z dojenčkom. Za to je poskrbela češka divizija, ki si je za osnovo izbrala petvratni model mestnega malčka ter ga opremila tako, da nekoliko olajša življenje mami z majhnim otrokom.

vw_mama_up.20131227090936.jpg.s.600px.jpg

Avto je tako dobil poseben otroški sedež, kup držal za stekleničke, hrano, osvežilne robčke, previjalno mizico, držalo in prostor za pleničke, koš zanje ter še nekaj drugih potrebnih dodatkov. V prtljažniku je prirejen prostor za voziček.

vw_mama_up1.20131227090952.jpg.c.600px.jpg

Posebna je tudi zunanjost, Volkswagen mama up! Je tako bele barve in ozaljšan z rožnatimi dodatki. Avtu so za lepši videz pritaknili dvojno izpušno cev, mu nadeli nekoliko spremenjene luči s podpisom ABT ter 17-palčna OZ platišča s Pirelli pnevmatikami. V notranjosti prevladuje usnje, katerega so pripravili pri Carlex design. Več podrobnosti bo znanih v prihodnjih mesecih, ko bo jasno tudi, ali bomo mama up! Videli tudi na cesti.

vw_mama_up2.20131227091008.jpg.s.600px.jpg

vw_mama_up3.20131227091024.jpg.s.600px.jpg

vw_mama_up4.20131227091045.jpg.s.600px.jpg

vw_mama_up5.20131227091104.jpg.s.600px.jpg

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Testi
Testi Mercedesov orjak, ki ubeži davčni gorjači 5

GLE je naslednik razreda ML, ki se uvršča med začetnike premijskih športnih terencev – v najnovejši, četrti generaciji smo ga...

AVTO
Testi
Testi Fordova zmagovalna formula

Test ford transit connect furgon L1220 1,5 EcoBlue 88 kW trend – dostavno vozilo leta 2019 po izboru Financ in revije Kamion & Bus.

AVTO
Novice
Novice Zvezde Frankfurta, novi okoljski pritiski na cene avtov in mobilnost kot suženjstvo

Razburljiv avtomobilski teden poln pozitivnih in negativnih novic, privlačnih klasičnih in električnih novosti salona v Frankfurtu in...

AVTO
Novice
Novice Začetek, vzpon in padec avtosalona IAA v Frankfurtu 2

Avtomobilski salon s kar 112-letno tradicijo IAA ni bil vselej organiziran v Frankfurtu. Zgodovina, posebnosti in zanimivosti ene...

AVTO
Novosti
Novosti Električna Honda s pustim imenom in igrivo vsebino

Retro oblika, kopica domiselnih idej in zelo mestna naravnanost, tudi s skromno baterijo. To je honda s preprostim imenom e.

AVTO
Novosti
Novosti Audi Q3 sportback: Znana vsebina v izstopajoči obliki

Prvič smo se zapeljali z vročim audijem Q3 sportback. Kako se privlačen audi Q3 sportback primerja z običajnim?

AVTO
Novice
Novice Novi okoljski pritiski na kupce avtov, slovenska vlada se ne zmeni za priporočila EU 8

Slovenska vlada je zanemarila priporočila EU, da novim meritvam porabe prilagodi obdavčitev avtomobilov. Zato lahko pričakujemo nove...

AVTO
Novosti
Novosti Japonec trden kot skala, uporaben kot švicarski nož 2

So terenski avtomobili in so manjši tovornjaki, vsak po svoje zmogljivi, uporabni in robustni, a kdor potrebuje fuzijo obeh svetov, se bo...