Avto

Stara Top Gear ekipa se vrača

Bivše zvezde BBC Clarkson, Hammond in May se selijo na Amazon

Izpostavljamo

FINANCE
Avto
Prva vožnja s porschejem macanom e: konec bencinske in začetek električne romantike
Avto
AvtoMiloš Milač Prva vožnja s porschejem macanom e: konec bencinske in začetek električne romantike 8

Ekskluzivno - po terenskem poligonu in stezi Porschejevega centra v Leipzigu z novim električnim porschejem macanom, elektrozverino z več kot 600 konji, ki bo v celoti nadomestila bencinskega macana.

FINANCE
PMM
(Miloš živi trajnostno, 22. del): Primerjava – električni avto je že danes cenejši od bencinskega
Pametna mesta in mobilnost
Pametna mesta in mobilnostMiloš Milač (Miloš živi trajnostno, 22. del): Primerjava – električni avto je že danes cenejši od bencinskega 14

Električni avtomobili so tudi cenovno vse bliže primerljivim bencinskim. Po natančnem izračunu, ki vsebuje tudi spodbude Eko sklada, pa so lahko celo precej cenejši, dokazujem na podlagi novega domačega električnega avta – cupre born bold.

FINANCE
Manager
Moje najlepše in najbolj znamenite ceste sveta
Manager
ManagerMiloš Milač Moje najlepše in najbolj znamenite ceste sveta 4

Vzpon na Transfagarasan v Romuniji, Džebel Hafit v Abu Dabiju, Visoki Atlas v Maroku, Angeles Crest v Kaliforniji, prek otokov do Key Westa na Floridi ali preprosto med zavoji slovenskih biserov.

Avtor
avtor
30.07.2015 15:38
Čas branja: 1 min

Voditelji priljubljene avtomobilistične oddaje Top Gear, ki ima milijone gledalcev širom sveta, se ponovno vračajo na televizijske zaslone.

Ponudb različnih medijskih hiš, po prekinitvi pogodbe z BBC, ni manjkalo. Trojica je sedaj podpisala pogodbo z ameriškim Amazonom, ki je premagal spletnega rivala Netflix in britanski ITV, poroča Guardian.

S snemanjem novih epizod naj bi začeli kmalu, predvajati naj bi jih začeli v naslednjem letu. Oddaja bo nastajala pod novim imenom, ki ga še nimajo. Lastnik pravic za znamko Top Gear je namreč BBC, kjer se je šov prej predvajal.

Britanska nacionalna medijska hiša, BBC, enega od svojih najbolj priljubljenih in gledanih šovov ne namerava kar opustiti. Eden od novih voditeljev oddaje bo Chris Evans, nova producentka pa Lisa Clark.

Pojavile so se tudi govorice, da naj bi bil sovoditeljev britanski voznik Formule 1 Jenson Button, so zapisali na BBC.

topgear-amazon.1438263482.PNG.o.480px.png
Foto: amazonvideouk Instagram

Spomnimo, Jeremy Clarkson je bil zaradi fizičnega napada na enega od producentov marca odpuščen, BBC pa nato z njim ni želel obnoviti pogodbe. Ob odhodu sta se mu pridružila tudi sovoditelja Richard Hammond in James May. Šov, ki je predvajan v več kot 100 državah po svetu, je sicer pogosto izzval veliko burnih odzivov in bil označen kot politično nekorekten.

Oddaja bo na voljo ekskluzivno naročnikom Amazon Prime, kjer je na voljo velika baza različnih filmov in televizijskih šovov.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Več o temi
Kliknite + poleg oznake in se prijavite na obveščanje. S klikom na ime posamezne oznake preverite seznam člankov.
OGLAS
FINANCE
Nepremičnine
Nepremičnine Kakšen mora biti kakovosten servis kosilnice

Vključevati mora vse potrebne preglede in popravila kosilnice oziroma vrtnega traktorja ali riderja – opravite ga pri strokovnjaku.

FINANCE
Manager
Ali Trump lahko zaneti trgovinsko vojno?
Manager
ManagerLojze Javornik Ali Trump lahko zaneti trgovinsko vojno? 1

Prvi streli, ki jih je že sprožil, so usmerjeni predvsem proti Kitajcem in Korejcem. Toda stopnjuje tudi retoriko proti »nepravičnim« državam EU – in EU mu ne ostaja dolžna.

FINANCE
Članki
Premierka Mayeva: V parlamentu ni zadostne podpore za dogovor o brexitu
Finance
FinanceAlbina Kenda Premierka Mayeva: V parlamentu ni zadostne podpore za dogovor o brexitu 36

Koga od poslancev mora prepričati premierka Mayeva, da bi britanski parlament izglasoval podporo izstopnemu dogovoru za brexit, ki ga je izpogajala z EU?

FINANCE
Manager
Kje so danes trije glavni, ki so zakuhali brexit
Manager
ManagerLojze Javornik Kje so danes trije glavni, ki so zakuhali brexit 4

Kaj medtem ko Theresa May, ki sama niti ni bila za brexit in se zdaj trudi izpeljati tisto, kar je izglasovalo ljudstvo, počnejo Nigel Farage, Boris Johnson in David Cameron.

FINANCE
Poplave in potresi: kako pametno zavarovati premoženje
PRO
Finance
Spletni dogodek
Redakcija Mojih financ Poplave in potresi: kako pametno zavarovati premoženje (PRO)
FINANCE
Članki
Brexitovski preobrat: parlament ne bo glasoval o dogovoru, premiera so poslanci prisilili, da zaprosi za odlog, ker vladi ne zaupajo
Finance
FinanceAlbina Kenda Brexitovski preobrat: parlament ne bo glasoval o dogovoru, premiera so poslanci prisilili, da zaprosi za odlog, ker vladi ne zaupajo 3

(brexitovska super sobota) Zakaj ni bilo glasovanja o dogovoru? Večina poslancev želi preprečiti, da bi Johnsonova vlada 31. oktobra s trikom državo popeljala v trdi brexit - s tem ko bi parlament potrdil dogovor, potem pa bi konservativci bojkotirali potrditev potrebnih zakonov, da se ta dogovor uzakoni. Zato so sprejeli dopolnilo, ki zahteva, da premier zaprosi za odlog ... da bi lahko izpeljali zakonodajni postopek

FINANCE
Članki
Pogajanja o brexitu zdaj tečejo v največji tajnosti ...  a ta teden bi moralo biti jasno, kje smo
Finance
FinanceAlbina Kenda Pogajanja o brexitu zdaj tečejo v največji tajnosti ... a ta teden bi moralo biti jasno, kje smo 12

Po četrtkovem triurnem sestanku sta irski in britanski premier Varadkar in Johnson menila, da je še mogoče doseči dogovor o brexitu, v petek so pogajanja prešla v občutljivo, intenzivno fazo. Čeprav tečejo v tajnosti, pa niso tiho drugi deležniki - industrija opozarja na morebitne težave